Gözlük camı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blackraven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
  • Etiketler Etiketler
    gözlük

Blackraven

Üstün
Yer
Diego Armando Maradona Stadyumu
Merhaba,

Uzun bir aradan sonra yeni bir gözlük alacağım ama hem fiyatlar hem de marka konusunda kafam karışmış vaziyette. Yakın zamanda gözlük almış kişiler varsa numarasını, markasını ve ne kadara aldığını paylaşabilirse sevinirim.

Bunun dışında bir mağazadan teklif aldım 4.25 miyop 0.50 astigmat için %55 inceltme essilor mavi ışık filtreli mercek önerdiler. Essilor markası hakkında fikri olan var mıdır? Ya da önerdiğiniz başka bir marka? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Hawk Plus Blue Cut cam kullanıyorum. Memnunum. 3500 TL'ye aldım. %70 inceltme. 4.50 civarında bir numaram var.

Hawk Plus kullanıyorum bende. 4.5 miyop, 1.5 astigmat toplam 6 olmak üzere. %70 inceltme ile 6000TL'ye aldım 6 ay önce. Memnunum.

Aldığım yer tanıdık olduğu için indirim yaptı. Ne kadar indirim bilemem tabii.

zeiss gözlük camı, dünya da tek, acayip memnunum. Tavsiye ederim. #reklam değil,
Gözlükçüne danışmalısın

Essilor kullanıyorum, biraz fazla toz tutuyor bende ama memnunum çok kere düşürdüm kılcal bir tane hariç çizik yok.

Zeiss gözlük camı, dünya da tek, acayip memnunum. Tavsiye ederim. #reklam değil,
Gözlükçüne danışmalısın.

Sadece gözlükçüye danışmak çok riskli bir iş. Elindeki ürünü kaktırmak için her şeyi yaparlar ve bilgisiz olduğun için de fark etmezsin. Diğer 5'lik merceği 10'a ya da daha kötü merceği kaliteli fiyatına kaktırabilirler. Bundan çekindiğim için bilgi almak istedim.

Hawk Plus kullanıyorum bende. 4.5 miyop, 1.5 astigmat toplam 6 olmak üzere. %70 inceltme ile 6000TL'ye aldım 6 ay önce. Memnunum.

Yerli üretim bir markaymış bu essilor alt markasıymış. Yalnız fiyatı uygunmuş. Aklımda bulunduracağım teşekkür ederim.

Essilor kullanıyorum, biraz fazla toz tutuyor bende ama memnunum çok kere düşürdüm kılcal bir tane hariç çizik yok.

Bana da essilor önerdiler. Sanırım zaten en kaliteli marka genel olarak buymuş ama fiyatı baya tuzlu...

Bana da essilor önerdiler. Sanırım zaten en kaliteli marka genel olarak buymuş ama fiyatı bayağı tuzlu...

Doğrudur hocam benim numaram küçük olduğu icin (0.75 /0.5 astigmat) 4K civarı bir fiyat vermiştim. Bildiğim kadarıyla Atasun optik essilor un markası olduğu için nispeten uygun fiyat verebiliyorlarmış bir fiyat teklifi alın isterseniz oradan essilor için.

Hangisini aldınız hocam?

Arkadaşımın optikçisine gittim sağ olsun bayağı iyi bir indirim yaptı. Essilor marka %60 inceltilmiş bir model aldım. 3 haftadır falan kullanıyorum gayet memnunum. Fiyat konusunda da şunu diyeyim size yapılan ilk indirimden %50 indirim yaptıkları halde dahi para kazanıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…