Norgathor

Uzman
Yer
Bursa
Selamlar. GP Recyko şarjlı pillerinden almak istiyordum lakin kafama takılan bazı şeyler var. Amazon'da 2600 mAH olan AA versiyonunu almayı düşünmüştüm hem mouseum için iyi olur hem de evde diğer eşyalarda kullanılır diye ama mousea takarsam ne kadar süre gideceğini bilmiyorum. Şu an mouseda GP Ultra piller var ve bir senede 12 adet olan pekti ancak bitti, bu şarjlı pillerde benzer süreler mi verir yoksa çok hayal dünyasında mı yaşıyorum en fazla bir hafta gibi süreler mi alırım?

Mouse: Razer Deathadder V2 X Hyperspeed
Pil: GP Recyko B441

Daha uygun fiyata IKEA Ladda pillerini tercih edebilirsin. Panasonic EneLoop pilleri ile aynı fabrikada üretiliyor. En kaliteli pil sayılabilir EneLoop pilleri de. Bulabilirsen 2450 mAH al, bulamazsan 1900 mAh'tan 2 paket al. GP'nin bunun yanında fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, performansının da bundan iyi olacağını zannetmiyorum.

1900 mAH ;

2450 mAH ;

İstersen 1900 versiyonunu denedikten sonra memnun kalırsan bir kez daha alabilirsin.

Son düzenleme:
Ben Viper V3 Hyperspeed ile 2100 mAH Varta şarj edilebilir pil kullanıyorum. Bir pil 1000 Hz'de yaklaşık bir ay kadar gidiyor. Saat olarak kaç saat gittiğine bakma gereği duymadım hiç ama dörtlü paketin fiyatı 500 TL civarlarında ona bakabilirsiniz.

Ben Viper V3 Hyperspeed ile 2100 mAH Varta şarj edilebilir pil kullanıyorum. Bir pil 1000 Hz'de yaklaşık bir ay kadar gidiyor. Saat olarak kaç saat gittiğine bakma gereği duymadım hiç ama dörtlü paketin fiyatı 500 TL civarlarında ona bakabilirsiniz.
Çok kısa sıklıklarla şarj ihtiyacı gerektirmiyor anladığım kadarıyla eğer öyleyse -markasını araştırdıktan sonra- şarjlı pile geçmeyi tavsiye edersiniz değil mi?

Çok kısa sıklıklarla şarj ihtiyacı gerektirmiyor anladığım kadarıyla eğer öyleyse -markasını araştırdıktan sonra- şarjlı pile geçmeyi tavsiye edersiniz değil mi?
Zaten o şekilde daha ekonomik olur hem de sürekli pil arama derdi olmaz. Ben XBox Controller'da iki, Viper V3'de de bir tane kullanıyorum bitince gece şarja bırakıyorsunuz sabah devam aynı şekilde. Zaten dörtlü paket alınca bir tane artıyor mesela onu da şarj olurken takıyorum mouse'a. Bu şekilde devam ediyor.