GPT-5 ile ChatGPT arayüzü yeniden güncellendi!

Ben işim ile ilgili de çoğu konuda ChatGPT'ye sorarım. Anlamadığım takıldığım yerleri de sorarım. Bana çok yardımı dokundu çoğu şeyi çözüme kavuşturdum.

Ben işim ile ilgili de çoğu konuda ChatGPT'ye sorarım. Anlamadığım takıldığım yerleri de sorarım. Bana çok yardımı dokundu çoğu şeyi çözüme kavuşturdum.
Ama hiç karşı çıkmıyor veya hiç bizi durdurmuyor hep pozitif hiçbir negatiflik yok GPT'de bu durumu sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama hiç karşı çıkmıyor veya hiç bizi durdurmuyor hep pozitif hiçbir negatiflik yok GPT'de bu durumu sevmiyorum.

Ben bilgi öğrenme amaçlı kullandım genel anlamda. Siz ne amaçlı kullandınız bilemem.

Bu durum GPT-5 modelinde nispeten çözüldü. Model artık "bilmiyorum." demeyi öğrendi. (En azından OpenAI böyle diyor.
Hatalı cevaplarını doğrulayabildiği durumlarda da size kanıtıyla birlikte karşı çıkıyor aksi taktirde size yine onay vermeye devam edecektir nihai olarak insan beyni halen LLM modellerinden üstün görülüyor.

Ayrıca artık Customize GPT ayarına gidip kişilik tipini de seçebilirsiniz. Bu durumda dilerseniz size gerektiğinde negatiflik yayabileceği cevapları da verecektir:

Umarım doğru çalışıyordur.

GPT-4o, o4-mini, 4.1 ve 4.1-mini modelleri tamamen kalktı mı? Sadece GPT-5 mi kullanabiliyoruz?

GPT-4o, o4-mini, 4.1 ve 4.1-mini modelleri tamamen kalktı mı? Sadece GPT-5 mi kullanabiliyoruz?
Yalnızca Pro kullanıcıları ulaşabiliyor. Eğer Pro versiyonu kullanıyorsanız ayarlar kısmından genel kısmına girip "Show legacy model" tikini aktif ederek diğer modelleri de görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…