- Makaleler
- 62
Gemini hangi konuda daha iyi? bilmediğimden soruyorum.Arka plan değişmiş, daha fazla yazı yazıyor. Bu kadar. Gemini hala daha iyi.
Bence Gemini hala ChatGPT'ye göre kötü hocam. Zira kodlama konusunda bir şeyi GPT'ye anlatmak çok daha kolay iken, Gemini'a anlatacağım zaman kafamı kırıyorum sinirden.Gemini hangi konuda daha iyi? bilmediğimden soruyorum.
İnanın bu konuda ben de meraklandım. Acaba neresi iyiymiş?Gemini hangi konuda daha iyi? bilmediğimden soruyorum.
Gemini daha ayrıntılı ve güzel anlatıyor ve daha iyi anlıyor yazdıklarımı. Mesela çok anlaşılmayan ve sığ yazılmış bir cümleyi bile anlıyor. ChatGPT gibi bir davara göre. İnanın çıktığı ilk günden beri ChatGPT kullandım ve 2024 Şubat'tan beri aktif olarak Gemini kullanıyorum. Gemini çok daha akıllı GPT'den.Gemini hangi konuda daha iyi? bilmediğimden soruyorum.
Kodlama için Blackbox, Cursor veya Ghostwriter kullanabilirsin. Kendi deneyimlerimden yola çıkarsam onlar yazılım ve kodlama konusunda daha iyi iş çıkarıyolar hem Gemini hemde ChatGPT'ye göre.Bence Gemini hala ChatGPT'ye göre kötü hocam. Zira kodlama konusunda bir şeyi GPT'ye anlatmak çok daha kolay iken, Gemini'a anlatacağım zaman kafamı kırıyorum sinirden.
GPT-5 ile arayüz yeniden değişmiş. Güzel duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 171121
Eki Görüntüle 171123
Eki Görüntüle 171122
@Oltran