Çok garip bir sorun, aylar sonra düzeliyor aylar sonra tekrar bozuluyor. Sadece bu sorunu CS2'de yaşıyorum çünkü tek 1080p oynadığım oyun olduğu için.
Bütün çözümleri denedim; HDMI değiştirmek, DisplayPort değiştirmek, DDU sürücü silmek gibi. Bütün hepsini denedim. RX 7800 XT'de böyle bir sorun yoktu aşırı garip. Ekran kartımı
RTX 5070 Ti'a güncellediğimde başladı.
577 sürümünü kurun.
Ben temiz kurulumda 580 sürümünü kurmayı denedim kuramamıştı, ikinci ekran çalışmıyordu vs. 577 kurduğumda sorunsuz düzeldi.
DDU ile kaldırıp 577 kurun
Eğer sürücünüz en güncel olanı ise ve sorunda sürücüden kaynaklı ise çözülecektir. Forumda NVIDIA'nın son sürümleri ile ilgili karşılaşılan birçok sorunla ilgili konular mevcut.
Eğer sürücünüz en güncel olanı ise ve sorunda sürücüden kaynaklı ise çözülecektir. Forumda NVIDIA'nın son sürümleri ile ilgili karşılaşılan birçok sorunla ilgili konular mevcut.
@1076, @Dagster3532, @stormhawks47, @RG07, @Xbox 360E, hocalarım çok teşekkürler 577 sürümünü kurdum sorunum düzeldi, sizce 590 falan çıkınca geçmeli miyim yoksa uzun bir süre bu sürücüde mi kalmalıyım?