Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anilx

Yetkin
Çok garip bir sorun, aylar sonra düzeliyor aylar sonra tekrar bozuluyor. Sadece bu sorunu CS2'de yaşıyorum çünkü tek 1080p oynadığım oyun olduğu için.
Bütün çözümleri denedim; HDMI değiştirmek, DisplayPort değiştirmek, DDU sürücü silmek gibi. Bütün hepsini denedim. RX 7800 XT'de böyle bir sorun yoktu aşırı garip. Ekran kartımı
RTX 5070 Ti'a güncellediğimde başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
580 üstü sürümü kurmayın artık NVIDIA batırdı bu sürümde. 576 veya 577 sürümleri deneyin.
Çok garip bir sorun, aylar sonra düzeliyor aylar sonra tekrar bozuluyor. Sadece bu sorunu CS2'de yaşıyorum çünkü tek 1080p oynadığım oyun olduğu için.
Bütün çözümleri denedim; HDMI değiştirmek, DisplayPort değiştirmek, DDU sürücü silmek gibi. Bütün hepsini denedim. RX 7800 XT'de böyle bir sorun yoktu aşırı garip. Ekran kartımı
Biraz klasik olcak ama bu sorun bende de vardı driver güncellemesi ile hallettiler. Driverınız güncel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ekran pencereli seçeneğinde de aynı mı?
1755986530433.webp

Bi ara NVIDIA çekirdekleri eksik veriyor mu öyle bir muhabbet vardı.

Şu videoda anlatıyor, bi' kontrol et bence.

Bütün çözümleri denedim; HDMI değiştirmek, DisplayPort değiştirmek, DDU sürücü silmek gibi. Bütün hepsini denedim. RX 7800 XT'de böyle bir sorun yoktu aşırı garip. Ekran kartımı.

Eğer NVIDIA'nın kendi sitesinden en son çıkan driveri kurduysanız, driver sürümünü 576.80'e düşürüp tekrar dener misiniz?

Biraz klasik olacak ama bu sorun bende de vardı driver güncellemesi ile hallettiler. Driverınız güncel mi?

Evet.

O seçenek olunca FPS düşüyor ve input lag çıkıyor ve mouse çok hızlı çevirince çıkıyor.
Eğer NVIDIA'nın kendi sitesinden en son çıkan driveri kurduysanız, driver sürümünü 576.80'e düşürüp tekrar dener misiniz?
Kesin çözer mi?

580 üstü sürümü kurmayın artık NVIDIA batırdı bu sürümde. 576 veya 577 sürümleri deneyin.
Kesin emin misiniz?

Evet eminiz son kararımız. DDU ile silip kurun yeni sürücüyü.

Evet eminiz son kararımız. DDU ile silip kurun yeni sürücüyü.

Hangi sürücüye geçeyim.