GTX 1050 GPU hızı düşmesi sorunu

cagata 40

Yetkin
GPU hızı sürekli olarak düşüyor, eskiden böyle değildi. 1709 MHz hıza sabitlenmişti ama şimdi nedense hep düşüyor. Çözümü nedir? Ekran kartı GTX 1050.

Bakım vakti gelmiş olabilir.

Bakımı yeni yaptırdım, içinde termal ped koydum. Hatta acaba ondan mı diyeceğim ama formattan sonra olmaya başladı bu olay ve 4800 RPM kadar çıkan fan hızı şimdi 3300 RPM sabit kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımı yeni yaptırdım, içinde termal ped koydum. Hatta acaba ondan mı diyeceğim ama formattan sonra olmaya başladı bu olay ve 4800 RPM kadar çıkan fan hızı şimdi 3300 RPM sabit kalıyor.
Sıcaklık değerlerine bakmak lazım; yük altında ne sonuç veriyor.

Bakım vakti gelmiş olabilir.

Laptopun RAM'inde de sıkıntı var, acaba ondan mı yapar diyeceğim ama 1 buçuk senedir var RAM sıkıntısı, bu olay yeni olmaya başladı.

Sıcaklık değerlerine bakmak lazım; yük altında ne sonuç veriyor.

Sıcaklıklar 85 dereceye kadar çıkıyor ama sıcaklıkla alakası yok, formattan önce de 85 dereceydi ve 1709 MHz sabitti.

85 gene de çok gibi, pad'leri de kontrol edin, VRAM sıcaklıklarına bakın. Yanlış bakım yapılmış olabilir. Laptop'ta 80 ve altı iyidir.

85 gene de çok gibi, Pad'leri de kontrol edin, VRAM sıcaklıklarına bakın. Yanlış bakım yapılmış olabilir. Laptopta 80 ve altı iyidir.

Sıcaklıkla alakalı olamaz bence; fan hızı da yükselmiyor. Hep bunlar formattan sonra oldu, acaba yazılımsal bir şey mi var?

Sıfırdan ISO indirin Microsoft sitesinden flash da düzgün markalı olsun tekrar deneyin.

Ben hep Microsoft sitesinden sıfır olarak kuruyorum, anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…