fortunee

Başarılı
Uzun süredir GPU scaling kullanmaktayım, bugün biraz ekran scaling yani display scaling denedim daha akıcı geldi. GPU scaling kullanıyor çoğu insan ve öneriyor. Bunu AI'ye sordum ama bilgisi olan birinden bilgi almak istedim.

1779812538211.webp

Uzun süredir GPU scaling kullanmaktayım, bugün biraz ekran scaling yani display scaling denedim daha akıcı geldi. GPU scaling kullanıyor çoğu insan ve öneriyor. Bunu AI'ye sordum ama bilgisi olan birinden bilgi almak istedim.

Eki Görüntüle 252257
GPU tabii ki. Bir de mümkünse Interger Scaling yaparsanız süper olur. Mesela 1920x1080 oynuyorsanız, o zaman 960x540 oynayın oyunu. Hiç bulanıklık olmuyor.

Driverdan Tam Sayı Ölçekleme açın.

GPU tabii ki. Bir de mümkünse Interger Scaling yaparsanız süper olur. Mesela 1920x1080 oynuyorsanız, o zaman 960x540 oynayın oyunu. Hiç bulanıklık olmuyor.

Driverdan Tam Sayı Ölçekleme açın.

Bilemedim. 960x540'mı? 1280x960 oynuyorum.

Display Scaling'de daha akıcı hissettim. AI de monitörümün Scaler'ı iyi olduğu için böyle olduğunu söyledi TN panel+0.5ms yüksek Hz olmasından kaynaklı olabilir.

Eki Görüntüle 252257

@Ayhan Dönmez Bey bu konuda bir bilginiz var mı?

Son düzenleme: