AI görseller kullanmak bizim açımızdan başlı başına olumsuz bir şey değil; sonuçta günümüzde birçok marka tasarım ve içerik üretiminde bu araçlardan faydalanıyor. Önemli olan, görselin nasıl üretildiğinden çok markanın verdiği hizmetin arkasında durmasıdır.

Güven konusunda ise size katılıyoruz; bu birkaç görselle değil, zaman içinde satış sonrası destek, teknik servis, garanti süreçleri ve müşteriye verilen sözlerin tutulmasıyla kazanılır. Biz de tam olarak bunu göstermeyi hedefliyoruz. Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederiz.

AI görseller kullanmak bizim açımızdan başlı başına olumsuz bir şey değil; sonuçta günümüzde birçok marka tasarım ve içerik üretiminde bu araçlardan faydalanıyor. Önemli olan, görselin nasıl üretildiğinden çok markanın verdiği hizmetin arkasında durmasıdır.

Güven konusunda ise size katılıyoruz; bu birkaç görselle değil, zaman içinde satış sonrası destek, teknik servis, garanti süreçleri ve müşteriye verilen sözlerin tutulmasıyla kazanılır. Biz de tam olarak bunu göstermeyi hedefliyoruz. Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederiz.
Bütçenizi bilmem ama forum'da kurumsal üyelik alabilirsiniz. Profil > Sosyal seçenekleri > Hesap yükseltmeleri.

Teşekkür ederiz öneriniz için. Bütçe konusunda herhangi bir problemimiz bulunmuyor. Forumu aktif olarak kullanan bir ekip olmadığımız için şu aşamada kurumsal üyelik ihtiyacı duymadık. Buradaki yorumlarımızın amacı da reklam veya tanıtım yapmak değil; hakkımızda açılan konuda oluşan soru işaretlerini gidermek ve merak edilen noktalara doğrudan açıklık getirmekti. İlerleyen dönemde forum tarafında daha aktif olursak kurumsal üyeliği elbette değerlendirebiliriz.

Ekran kartı satın alacaktım ancak sarı siteden "Param Güvende" ile aldım, tam olarak güvenemedim.
Güle güle kullanın, doğru bir tercih yapmışsınız. Biz şu anda aktif satışa başlamış değiliz; bu süreçte stok seviyemizi yükseltmeye ve operasyon altyapımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Aktif satışa geçtiğimizde ürünlerimizi test edilmiş, garantili ve daha güvenli bir satın alma süreciyle sunacağız. Şimdilik aldığınız ürün hayırlı olsun.