Rehber Grand Theft Auto IV: Complete Edition Downgrade yapma

Modu indirdim. OpenIV ile CE sürümünde yapılabilir. Downgrade'e ihtiyaç yok.
Gerek olması saçma olurdu zaten, yapboz gibi tek yaptığın dosyayla dosyayı yer değiştirmek bu kadar basit. Yeni oyunlarda olmuyordur ama böyle imkanlar.

DLC'leri ve IV'ü birleştiriyordu. Ben denedim kurmayı tutorial yardımıyla ama 1.0.7.0 sürümünde çalışmadı.
Bunu Zolika1351 Trainer'ı yapabiliyor diye biliyorum, şimdi aklıma geldi.
Give yourself any weapon, including episodic weapons and unused ones (e.g. unused0, fthrower, armour, camera)

Son düzenleme:
Muhtemelen evet. Ama numpadsiz bir klavyeniz yoksa eziyet olur. Bunu öneririm.

Online mod aktif oluyor.

Konu değişecek ama böyle şeylere girişip numpadsiz klavye kullananda ne bileyim artık. Bir de daha küçükleride var onlarda yön tuşları da yok, çok saçma.

Konu değişecek ama böyle şeylere girişip numpadsiz klavye kullananda ne bileyim artık. Bir de daha küçükleride var onlarda yön tuşları da yok, çok saçma.
Alan tasarrufu için numpadsiz kullanıyorum. Daha rahat açıkçası. Numpad aramıyorum.

Alan tasarrufu için numpadsiz kullanıyorum. Daha rahat açıkçası. Numpad aramıyorum.
Ben rakam girmek için değil makro atamak için kullanıyorum, onun dışında hiç işlevi olmuyor.

Bu oyunun anti-aliasing'i bayağı kötü. Her şeyi fullesemde yine çizgili görünüyor. Benimle alakalıdır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…