Detaylar
Kim cevapladı?uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Aynen kanka forumda herkesin paylaşım yapabileceği oyun indirme linki koyabileceği site daha güvenilir. Oyunindir.vip de bugüne kadar hiç virüse rastlamadım.Oyunindirvip gibi güvenilir olmayan siteler yerine csrinru sitesinden indirebilirsiniz.
eternatus
Becerikli
Aynen kanka forumda herkesin paylaşım yapabileceği oyun indirme linki koyabileceği site daha güvenilir. De bugüne kadar hiç virüse rastlamadım.
Herkesin paylaşabildiği gibi bir durum yok sadece onaylı kişiler link paylaşıyor, link paylaşan kişilerin hepside bu piyasada çok uzun zamandır yer alan kişiler. Oyunindirvip gibi siteler oyunları da bunlardan alıyor zaten. Virüse rastlamadım demekde komikmiş bak virüsler bilgisayarını çökertmez dostum arka planda sessiz sedasız çalışırlar ki ben virüslü demedim siteye daha iyi bir alternatifi varken neden oyunindirvipi tercih edesin değil mi?
Son düzenleme:
Öküz
Uzman
Aaaah zamunda ah. Kanayan yaramız.
www.fullprogramlarindir.net
www.oyunindir.vip
GTA San Andreas İndir - Full Türkçe + Kurulum
GTA San Andreas Full indir, son sürüm gta sa modlu ve orjinal sürüm Türkçe yama san andreas pc oyunu GTA San Andreas drive ve torrent
www.fullprogramlarindir.net
GTA San Andreas İndir PC - Full Türkçe + Orjinal | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Grand Theft Auto San Andreas Full İndir Orjinal Sorunuz Açık Dünya Aksiyon Macera Oyunu GTA San Andreas Kurulumsuz gta sa Portable
Ethem Efe
Üstün
Aynen kanka forumda herkesin paylaşım yapabileceği oyun indirme linki koyabileceği site daha güvenilir. de bugüne kadar hiç virüse rastlamadım.
Ne olursa olsun gidip öyle bir siteden indirmek yerine orijinal Torrent sitelerinden indirmek çok ama çok daha mantıklı.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Orijinal torrent sitesi ne dostum herkes bir torrent oluşturabilir orijinali yok ki bunun.Ne olursa olsun gidip öyle bir siteden indirmek yerine orijinal Torrent sitelerinden indirmek çok ama çok daha mantıklı.
Ethem Efe
Üstün
Orijinal Torrent sitesi ne dostum herkes bir Torrent oluşturabilir orijinali yok ki bunun.
Dostum dodi repacks, FitGirl gibi siteler en azından daha güvenilir.