2242

Üstün
Bunu aldım fakat grafikleri yenilenmiş. Zaten bilerek aldım. Ama olur da bildiğimiz Grand Theft Auto: San Andreas'ı oynamak istersem güvenli bir şekilde nereden indirebilirim?

1770742891757.webp

Aynen kanka forumda herkesin paylaşım yapabileceği oyun indirme linki koyabileceği site daha güvenilir. De bugüne kadar hiç virüse rastlamadım.

Herkesin paylaşabildiği gibi bir durum yok sadece onaylı kişiler link paylaşıyor, link paylaşan kişilerin hepside bu piyasada çok uzun zamandır yer alan kişiler. Oyunindirvip gibi siteler oyunları da bunlardan alıyor zaten. Virüse rastlamadım demekde komikmiş bak virüsler bilgisayarını çökertmez dostum arka planda sessiz sedasız çalışırlar ki ben virüslü demedim siteye daha iyi bir alternatifi varken neden oyunindirvipi tercih edesin değil mi?

Son düzenleme:
Aaaah zamunda ah. Kanayan yaramız.

Aynen kanka forumda herkesin paylaşım yapabileceği oyun indirme linki koyabileceği site daha güvenilir. de bugüne kadar hiç virüse rastlamadım.

Ne olursa olsun gidip öyle bir siteden indirmek yerine orijinal Torrent sitelerinden indirmek çok ama çok daha mantıklı.