Grand Theft Auto: San Andreas Nextgen Edition ilerleme katediyor

NqrkOz 123

Bilgin
Makaleler
6
Vice City Nextgen Edition'dan sonra Revolution Team, San Andreas Nextgen Edition'ın geliştirilmesine son zamanlarda hız kazandırdı, Vice City'de ki gibi GTA IV üzerinden değil, GTA V Rage motoru üzerine inşa ediliyor.

İlk birkaç görevi tamamlamışlar fakat çok fazla geliştirilmesi gerekiyor, bu videoyu inceleyebilirsiniz: ВКонтакте | VK Видео

Bu haliyle bile Defitinive Edition'dan iyi duruyor.

Size de sıkıcı gelmiyor mu bir ürünü ısıtıp ısıtıp yeniden masaya koymaları?
Yoo, GTA 5 motorunda San Andreas oynamak isterdim açıkçası, iyi yapılırsa çok iyi olurdu. Zaten DE Trilogy'den beklentisi buydu oyuncuların ama Rockstar beceremedi veya uğraşmak istemedi.

Son düzenleme:
Size de sıkıcı gelmiyor mu bir ürünü ısıtıp ısıtıp yeniden masaya koymaları?

Bana sıkıcı gelmiyor, benim fikrim iyi işlenmiş bir remake ya da remaster çoğu oyunu daha iyi hale getiriyor, bunu zamanında Rockstar yapmalıydı ama onlar hayal kırıklığı bir ürün çıkarttılar, bu iş bir avuç insana kaldı, herkesin istediği bu, bugün bile o kadar telif hakkı ihlaline karşı Vice City Nextgen Edition'ı çoğu kişi biliyor ve oynamak istediğinde bir yolunu bulup oynayabiliyor, hatta topluluklar tarafından güncelleme yamaları çıkartılıyor, bu proje kötü bir iş olsaydı çoktan yok olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamların yaptığı ise hastayım ya, çok zor bir iş. Motivasyonları hiç bozulmasın, tüm seriyi cilalasınlar.

Arkadaşlar bence biraz abartıyorsunuz. Ne diyelim zevkler farklıdır.
Ama durup da çok eski yıllar önce çıkan oyun isterse GTA 15 motoruyla yapılsın artık o hikayenin ve oynanışın tadı kaçmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin diyorsun bak zaten zevkler farklıdır, kimse oynamak zorunda değil kimisi belki zamanında bitiremediği için şuan yeni motorda oynamak istiyor, kimisi de nostalji için. Bu adamlar modu parayla satsa neyse de ücretsiz yapıyorlar hem de Rockstar Games'in onca telifi davasıydı uğraşmayı göze alarak. Niye bu kadar taktın anlamadım açıkçası.

Yani cj herkesin çocukluğunda olan bir figür ve nostalji satacaklar açık konuşmak gerekirse.
Lakin sıkma ve abartma yerinde bence biraz haklı biraz haksızsınız.
Şimdi evet, San Andreas bitti gitti, aynı hikaye sadece daha iyi grafiklerle sıkıcı gelebilir bazı insanlara. Lakin ben San Andreas'ı seviyorum ve onu müthiş grafiklerle oynamak isterdim. Burada olay "yepyeni bir hikaye" oynamak değil zaten. Bildiğin hikayeyi müthiş grafiklerle tekrar deneyimlemek.
Mesela ben Serious Sam 2'nin de remake i yapılsın isterdim, bunun sebebi oyunu bilmediğim için mi? Hayır yepyeni grafiklerle bambaşka kafayla tekrar oynayayım diye. Veya Serious Sam'in eski oyunları kesinlikle remake istiyor. Lakin firmalar buna vakit ve para ayırmak istemiyor.
Bir firma bu işlemi başlatıyor ve belki bir dalgaya dönüşüp çoğu oyuna remake gelecek. Bunu desteklemelisiniz bence.

Desteklerdim Oyunun devamı çıksaydı. San Andreas 2 mesela.
Oyun kaldığı yerden yeni hikayeyle devam etseydi yeni oyun motoruyla yeni grafiklerle yeni fiziklerle.

Anlatmak istediğim bu. Neyse benide anlarsınız umarım

İyi de bunu yapan firma Rockstar değil ki? Bağımsız birkaç geliştirici. Adamlardan öyle bir bütçeyi nasıl bekleyebiliriz? Ki yapsalar Rockstar'dan izin almaları vs gerekmiyor mu sizce? Telifler veya o "haklarımız saklıdır" öylesine yazılmış şeyler mi? Bunu düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…