Grand Theft Auto: San Andreas Nextgen Edition ilerleme katediyor

Rockstar'ın yaptığına remaster demeye 1000 şahit lazım, o kadar kötü ki oyuna DRM koymaya bile lüzum görmemişler, kendileri bile ne kadar kötü bir iş olduğunu biliyor.
Klasik bir oyun için yeter de artar bile ya. Vice City neyse de San Andreas şu an ki haliyle bile oynanabilirdi aslında. Nextgen editiona hiç bakmadım, çok kaliteli bu remasteredleri büyük farkla geçer diyorsan ona bir göz atayım. Çocukken takılıyorduk o yüzden hikayelerini hatırlamıyorum hiç. Tekrar başlamayı düşünüyorum güzelce.

Nextgen editiona hiç bakmadım, çok kaliteli bu remasteredleri büyük farkla geçer diyorsan ona bir göz atayım.
Youtube'da "Nextgen Edition 1.3" olarak aratıp gameplay videolarına bir göz atın derim.

"Definitive varken buna ne gerek var" diyenler için:
Rockstar'ın yaptığı Definitive Edition bunun yanında çöp.

Adamlar amme hizmeti olarak beş kuruş para almadan GTA 5 motorunda GTA SA remake yapıyor beğenmiyorsunuz. Değişik bir kafa.

Adamların yaptığı şey remake ayrıyeten, GTA SA 2 yapsana diye bir durum yok. Adamlar yeni oyun yapmıyor, yapılanı restore ediyor.
Bunun en büyük örneği GTA VC nextgen Edition. Adamlar GTA 4 motorunda GTA Vice City yaptılar. Oyun içinde oyun yaptılar. Bütün görevlerine, en ince ayrıntısına kadar çalışan mükemmel bir mod. Hem GTA 4'ün fizik motoruyla oynuyorsunuz hem de eski oyun gibi nostaljik his veriyor. Tek kelime ile "inanılmaz" bir mod.

Bundan önce de başka bir geliştirici GTA Lcs'yi PC'ye resmi olmayan bir şekilde portlamıştı modun ismi de;
GTA Re Liberty City Stories'di. O modda VCNE kadar iyiydi.

Kısaca modcular Rockstar'ın yapmadığı remakeleri yapıyor. Bilginiz yoksa araştırın öğrenin. Destek olun, köstek olmayın.

Son düzenleme:
Ya abi kimse köstek olmaya çalışmıyor.
Gta 4 fizik motoruyla Gta 4 oynarım. Gidipte Vice City oynayacak halim yok ya.

Mod yapmışlar etmişler kendi bilgilerini yükseltmişler. Bana bir faydası yok yani.

Ya abi kimse köstek olmaya çalışmıyor.
Gta 4 fizik motoruyla Gta 4 oynarım. Gidipte Vice City oynayacak halim yok ya.

Mod yapmışlar etmişler kendi bilgilerini yükseltmişler. Bana bir faydası yok yani.
"Gta 4 fizik motoruyla Gta 4 oynarım. Gidipte Vice City oynayacak halim yok ya. "
Bu şey demek gibi; ayran varken neden kola içelim demek gibi bir şey.
GTA 4 güzel oyun ama GTA Vice City de çok güzel oyun, bu elma ile armudu kıyaslamak oluyor.

Amaç GTA vice city'yi güncel hale getirmek. GTA 4'ü GTA vice city'e benzetmek değil.

GTA vice city 22 yıllık oyun, grafikleri, fizikleri kötü. Adamlar GTA 4 motorunda GTA Vice City yaparak normal GTA VC'den daha güncel, güzel bir oyun yapıyorlar. Hem fizik hem grafik hem de oynanış olarak daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…