Detaylar
Kim cevapladı?Batuşş
Uzman
En pahalı RX 9070XT kartı diye geçen videolar bence sıcaklık test videosu vardır.Gravastar Ueston X Gravastar Mercury Nova OC RX 9070 XT, bu ekran kartı alınır mı? Ekran kartı gerçekten çok güzel görünüyor. Sıcaklık değerleri nasıldır?
Eki Görüntüle 224840
Adamlar hem ekipman, hem de GPU yapıyor. GPU işine yeni girdiler, tasarımı fena değilmiş. Bir inceleme bulamadım, yakında TPU inceler.
Batuşş
Uzman
TPU Tech Power Up mı hocam ?Adamlar hem ekipman, hem de GPU yapıyor. GPU işine yeni girdiler, tasarımı fena değilmiş. Bir inceleme bulamadım, yakında TPU inceler.
Evet.
PC Uzmanı
Başarılı
En pahalı şu anda ASUS TUF RX 9070 XT.En pahalı RX 9070XT kartı diye geçen videolar bence sıcaklık test videosu vardır.
Ben de çok beğendim vallahi, ekran kartı çok güzel duruyor.Adamlar hem ekipman, hem de GPU yapıyor. GPU işine yeni girdiler, tasarımı fena değilmiş. Bir inceleme bulamadım, yakında TPU inceler.
Son düzenleyen: Moderatör:
@PC Uzmanı, en pahalısı o değil aslında, karaborsaya düşmüş şu an, en iyi model onun 2 altında duran XFX Mercury Magnetic Air.
PC Uzmanı
Başarılı
Ne anlamda en iyisi XFX Mercury Magnetic Air? Peki hocam sıcaklık falan mı yoksa görüntü mü?@PC Uzmanı, en pahalısı o değil aslında, karaborsaya düşmüş şu an, en iyi model onun 2 altında duran XFX mercury magnetic Air.
Soğutma anlamında.Ne anlamda en iyisi XFX Mercury Magnetic Air? Peki hocam sıcaklık falan mı yoksa görüntü mü?
Batuşş
Uzman
Hocam ben de XFX RX580 8GB var, undervolt ve fan hızı yapmazsam ısınıyor, termal macun sürmedim daha garantisi var diye.
Ama tabi RX 500 serisi sorunlu diyolardı değişir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet