Yani şimdi PowerPoint için Outlook için mailimizle şifremizi veriyoruz.

Aktif olarak HWID yöntemiyle etkinleştirdiğim Windows 10'u kullanıyorum ve ohook yöntemi ile de Office 365'i de etkinleştirdim. Yani evet iki türlü de aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Açık kaynak kodlu zaten.

Hocam 2016 indirmek istiyorum sorun olur mu (2016 PowerPoint arayüzünü seviyorum.)

Aktif olarak HWID yöntemiyle etkinleştirdiğim Windows 10'u kullanıyorum ve ohook yöntemi ile de Office 365'i de etkinleştirdim. Yani evet iki türlü de aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Açık kaynak kodlu zaten.

Hocam Office 2016'yı indirirmi yoksa etkinleştirmemi yapıyor sadece bizim mi indirmemiz gerekli.

Son düzenleme:
@messigoatgerisiyok, siz indirip kurduktan sonra attığım GitHub linkindeki komutu PowerShell'e yapıştırıp açın. Çıkan panelde 2 tuşuna basın, yani "Ohook" yöntemini seçin. Olayın Outlook ile bir ilgisi yok siz yanlış anlamışsınız. Ohook yöntemi anakarta orijinal Microsoft Office lisansı tanımlıyor ve ömür boyu lisansa sahip oluyorsunuz. Etkinleştirme yapmazsanız kullanamazsınız.

@messigoatgerisiyok, siz indirip kurduktan sonra attığım GitHub linkindeki komutu PowerShell'e yapıştırıp açın. Çıkan panelde 2 tuşuna basın, yani "ohook" yöntemini seçin. Olayın Outlook ile bir ilgisi yok siz yanlış anlamışsınız. Ohook yöntemi anakarta orijinal Microsoft Office lisansı tanımlıyor ve ömür boyu lisansa sahip oluyorsunuz. Etkinleştirme yapmazsanız kullanamazsınız.

Yok hayır hocam anladım da Office indirirken Outlook, OneDrive indirmemiz gerekiyor çünkü PowerPoint tek başına yok Office 2016'da.