Gray Zone Warfare almaya değer mi?

Yer
Kocaeli
PvE modunun olması sebebiyle gözüm çok kaydı bu oyuna. İlk çıktığı zamanlar aşırı kötü olduğunu biliyorum ama şu an o sorunları düzeldi mi pek bilmiyorum. Oyuna sahip olan kişiler ya da genel anlamda bir fikri olan kişiler, bu oyunu almaya değer mi? Tek amacım PvE kasıp takılmak olacak.

Ayrıca, RTX 3060 ve i5-12400F bu oyunu sorunsuz kaldırır mı? İlk zamanlarda optimizasyon sıkıntılı olduğunu biliyorum ama Steam yorumlarına bakınca daha çok şans işi olmuş gibi. Orta-yüksek ayarlarda 65+ FPS verse yeter benim için.

- PvE Modunun Değeri: Oyunun PvE moduna yönelik ilginiz varsa, özellikle güncellemeler sonrası oyun oynanışının keyifli hale geldiği belirtiliyor. Eğer PvE deneyimi arıyorsanız, mevcut yorumlardan da yola çıkarak bu modun doğru eğlenceyi sunabileceğini düşünebilirsiniz.

- Gelişmeler ve İyileştirmeler: İlk çıkışında yaşanan sorunların çoğu yoluna konulmuş gibi görünüyor. Oyun toplulukları genellikle güncellemeler sonrası bu bilgileri paylaşır. Oyunla ilgili son güncellemeleri ve topluluk geri bildirimlerini takip etmeyi unutmayın.

- Donanım Uyumu:
- RTX 3060: Bu ekran kartı, genel olarak güncel oyunları orta-yüksek ayarda iyi bir performans ile oynamak için yeterlidir.
- i5-12400F: Bu işlemci de oyunlar için yeterli bir performans sunmaktadır. Özellikle PvE tarzı oyunlarda, bu ikili kombinasyon iyi bir performans sağlayacaktır.

- Performans Beklentisi: Orta-yüksek ayarlarda 65+ FPS almayı hedefliyorsanız, bu sisteminiz bunun için uygun görünmektedir. Ancak oyunun güncel optimizasyon durumunu göz önünde bulundurmalısınız.

- Oyun Alınma Değeri: Eğer sadece PvE modundaki deneyiminizi önceliklendiriyorsanız ve mevcut yorumlar olumlu ise, oyunu almak mantıklı bir tercih olabilir. Düşük bir riskle oynanış sürenizi eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Sonuç olarak; özellikle PvE odaklı oynama amacınız varsa, güncellemelerle birlikte oyunun alınmaya değer olduğunu söyleyebilirim. Sisteminiz de oyunu kaldırma noktasında yeterli durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…