Grok ChatGPT'ye göre daha detaylı ve uzun cevaplar yazıyor

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, Grok ile ChatGPT'ye aynı soruları sordum ikisi de doğru cevaplar veriyor yanlış yok. Ama Grok çok fazla detaya giriyor ve daha uzun metin satırları döküyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla söyleyecek bir şey yok aslında, artık yapay zekaların çoğu başarılı. Detay belirtmesini istersen ChatGPT'de verir, default olarak vermeyebilir. Hepsi doğru promptu bekliyor. Grok geliştirilme aşamasında daha fazla detaycı bir yapay zeka olarak tasarlanmış, ChatGPT günlük kullanıcıya daha hızlı cevap için gibi düşünülebilir.

Son düzenleme:
Bana göre ChatGPT'den çok daha iyi olan fazlasıyla yapay zeka var. Tabii alanına göre değişir. Ama günlük kullanıcının rahatına en çok ChatGPT geliyor sanırsam. Ve biraz da doğru promptu girmekle alakalı Grok'un daha detaylı cevap vermesi. ChatGPT kısa ve öz cevap vermiş.

Dostum hiçbir yapay zeka aracı diğerinden daha iyi değildir. Hepsi aynı amaca hizmet eder ve sadece verdiğin promptlara göre değişir.

Kaliteyi, sana verdiği yanıtlardan kıyaslamak yerine fonksiyonlara göre kıyasla bence.

Örneğin ChatGPT, bütün yapay zeka araçlarından daha fonksiyonel, neden mi?

Herhangi bir yanıtta metni seçip "alıntı" yapabiliyor, "alıntı"ya göre yanıt vermesini bekliyorsun.

Tek tıkla bütün mesajları silebiliyorsun(ayarlardan bütün sohbetleri sil seçeneği).

Aracı kendine göre kişiselleştirebiliyor ve ayarlardan verdiğin promptlara göre düşünmesini isteyebiliyorsun.

"Kayıtlı bellek" otomatik oluşabiliyor; bu sistem sadece ChatGPT'de oluyor.

Sana verdiği yanıtı, başka bir model ile tekrar vermesini isteyebiliyorsun.

Yukarıda saydığım fonksiyonlar sadece ChatGPT'de. Diğer yapay zeka araçlarında görmedim.

Grok'un o özelliği çok iyi. Teknik konularda aklıma gelmeyen şeyleri de belirtiyor sağ olsn. Arada bir saçmalıyor ama genel olarak çok iyi.

Dostum hiçbir yapay zeka aracı diğerinden daha iyi değildir.

Alanına göre değişir. Şahsen Claude'un verdiği cevaplar daha işime yarıyor. Ama bazen de beğenmeyip ChatGPT'ye geçiyorum. Alanına göre gayet de biri diğerinden daha iyi.

Grok sapıttı bu ara zihniyet cinsiyet fark etmeksizin herkese her şeye ana bacı sövüyor.

Grok'tan razıyız. Onun yeri başka. Özellikle bugünlerde çok formunda.

Harbi ya efsane olay. ChatGPT etik falan ben küfür etmem diye geveliyor. Grok ise etik falan dinlemeden ana avrat giriyor buna bayılıyorum. Hatta ChatGPT ile birkaç kez etik kuralları aştım bana diyor ki içerik kaldırıldı kullanım koşullarımızı ihlal ediyor ChatGPT'de her şey kısıtlı hocam ama her şey. Bu da çok can sıkıyor zaten. Free planda her şey kısıtlı, bir de etik kuralları kısıtlaması var.

Grok sapıttı bu ara zihniyet cinsiyet fark etmeksizin herkese her şeye ana bacı sövüyor.

Hocam karşınıza da ki yapay zeka yani robot bir robotun laflarına bile alınganlık gösteriyorsan gerçek hayatta seni düşünemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün hepsi başarılı hepsi yapay zeka olduğu için ama benim tercihim GPT'den yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…