Ethernet girişinin de olmasına dikkat et. Gerçi bunda da var mış galiba.
1706095490471.webp

Varmış.

İleride destek kesilirse yapıştırırsın bir de Android box devam. Ben kendi açımdan bakarsam makul bir 75 inch alırım ve üst düzey bir lisanslı Android box. Tabii ki tercih meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bi mağazaya gittim. Onvo gördüm 75 inç. İnternette 24000 onlar 33500 den satıyor orası ayrı tabi ki ordan almam da. Onvo'ya sıcak bakmıyordumda bazı malzemelerini LG üretiyormuş.
Ne düşünüyorsunuz ? @Ozzytaste

Bugün bi mağazaya gittim. Onvo gördüm 75 inç. İnternette 24000 onlar 33500 den satıyor orası ayrı tabi ki ordan almam da. Onvo'ya sıcak bakmıyordumda bazı malzemelerini LG üretiyormuş.
Ne düşünüyorsunuz ? @Ozzytaste
Bizim komşu Onvo kullanıyor ben Philips 43pus8007. Philips kadar olmasada fena değil Onvo.

Adem Helvacı Onvo TV incelemsi var Youtubeda.

Bizim komşu Onvo kullanıyor ben Philips 43pus8007. Philips kadar olmasada fena değil Onvo.

Adem Helvacı Onvo TV incelemsi var Youtubeda.

Şimdi boyutu kocaman iyi falan da benim 58 inç Samsung'tan ( Https://www.hepsiburada.com/samsung-58cu7000-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV000048I725?magaza=HOMEFORTECH&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.13 ) buna geçince böyle görüntü ve renkte aşırı bir değişim olur mu onu merak ediyorum üzülmeyeyim sonra. Paneli gitti TV nin garantide 3 hafta önce bittiydi şansa tamire 10K istiyolar.

@Ozzytaste hocam dedim parasına tüküreyim ya dedim gittim 70 inç Samsung aldım :D

Son düzenleme: