KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 12 Kasım 2024 #1 Xda gibi forumlarda çözüldüğünü gördüm fakat şimdi bulamıyorum. Küçültmenin bir yolu var mı? @Heribert Yavuz Bilirsiniz diye etiketledim hocam.
Xda gibi forumlarda çözüldüğünü gördüm fakat şimdi bulamıyorum. Küçültmenin bir yolu var mı? @Heribert Yavuz Bilirsiniz diye etiketledim hocam.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 12 Kasım 2024 #2 Geliştirici seçeneklerinden DPI ayarı yapabilirsiniz. Ayrıca SystemUi tuner ile kapatabilirsin.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 16 Kasım 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Geliştirici seçeneklerinden DPI ayarı yapabilirsiniz. Ayrıca SystemUi tuner ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cevap veremedim sonra konuyu unutmuşum. DPI ayarı diye bir şey yok galiba bulamadım. Sadece dp diye ayar var. Bildirimleri kapatmak istemiyorum. SystemUi tuner direk kapatıyor sanırım.
Heribert Yavuz dedi: Geliştirici seçeneklerinden DPI ayarı yapabilirsiniz. Ayrıca SystemUi tuner ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cevap veremedim sonra konuyu unutmuşum. DPI ayarı diye bir şey yok galiba bulamadım. Sadece dp diye ayar var. Bildirimleri kapatmak istemiyorum. SystemUi tuner direk kapatıyor sanırım.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 16 Kasım 2024 #4 KrulTer dedi: Kusura bakmayın cevap veremedim sonra konuyu unutmuşum. DPI ayarı diye bir şey yok galiba bulamadım. Sadece DP diye ayar var. Eki Görüntüle 99262 Bildirimleri kapatmak istemiyorum. SystemUi tuner direk kapatıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... En küçük genişlik yeri olması gerek.
KrulTer dedi: Kusura bakmayın cevap veremedim sonra konuyu unutmuşum. DPI ayarı diye bir şey yok galiba bulamadım. Sadece DP diye ayar var. Eki Görüntüle 99262 Bildirimleri kapatmak istemiyorum. SystemUi tuner direk kapatıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... En küçük genişlik yeri olması gerek.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 16 Kasım 2024 #5 kullanıcı311 dedi: En küçük genişlik yeri olması gerek. Genişletmek için tıkla... O şekilde ekrandaki her şeyin boyutu değişiyor hocam. Normal mi?
kullanıcı311 dedi: En küçük genişlik yeri olması gerek. Genişletmek için tıkla... O şekilde ekrandaki her şeyin boyutu değişiyor hocam. Normal mi?
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 16 Kasım 2024 #6 KrulTer dedi: O şekilde ekrandaki her şeyin boyutu değişiyor hocam. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
KrulTer dedi: O şekilde ekrandaki her şeyin boyutu değişiyor hocam. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 16 Kasım 2024 #7 kullanıcı311 dedi: Normaldir. Genişletmek için tıkla... Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı.
kullanıcı311 dedi: Normaldir. Genişletmek için tıkla... Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 16 Kasım 2024 #8 KrulTer dedi: Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgi sahibi değilim. Başka GSI imajı deneyebilirsin.
KrulTer dedi: Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgi sahibi değilim. Başka GSI imajı deneyebilirsin.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 16 Kasım 2024 #9 KrulTer dedi: Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı. Genişletmek için tıkla... GSI'larda kimse garanti sunmaz. Farklı bir derlemeye geçebilirsiniz.
KrulTer dedi: Hala fazla büyük. Küçük, büyük her ayarı denedim aynı. Genişletmek için tıkla... GSI'larda kimse garanti sunmaz. Farklı bir derlemeye geçebilirsiniz.