Learnof

Üstün
Makaleler
2
24 bin TL GSS borcu birikmiş. Söylenecek çok şey var ama kime ne fayda. Suriyeliler ücretsiz tedavi olup ilaca para ödemezken ben her ay kendim için sağlık sigortası ödüyorum ama söz konusu özel hastaneye gelince GSS işlevsiz kalıyor. Var mı borcunu ödeyen? Önümüzdeki süreçte bir taksitlendirme söz konusu olabilirmiş. Beklemeli miyim?

Bende de çok fena birikti ne yapsam bilmiyorum kimse ödemiyor fakat bana mesaj geldi icra vs tarzı bu GSS borcu için ödenmelimi haraçmı diye düşünüyorum ve hastaneye çok az gitmeme rağmen bu kadar büyük miktar saçma geldi 38 bin TL çıkmış.

Bende de çok fena birikti ne yapsam bilmiyorum kimse ödemiyor fakat bana mesaj geldi icra vs tarzı bu GSS borcu için ödenmelimi haraçmı diye düşünüyorum ve hastaneye çok az gitmeme rağmen bu kadar büyük miktar saçma geldi 38 bin TL çıkmış.
Hastaneye gitsen de muhtemelen şu an sigortadan yararlanamazsın. Cezaya düştüğü zaman hakkın da kalmıyor. Çok saçma ya mantığıma sığmıyor neden böyle bir saçmalık var? Hava parası resmen.