Anakartin onemi buyuk boyle bir durumda, anakart modeli nedir?. Ust sinif LGA 1156 anakart bulmak pek kolay degil ulkemizde artik.
Bir de diger parcalarin da model ve markalarini ogrenebilirsek guzel olacaktir.
Bu arada cok para odemissiniz bu sistem icin, ozellikle de gecen yil odemis olmaniz daha da kazik yapiyor maalesef.
Bu benim eski sistemim lan. 2 saniye şok geçirdim konuyu ben mi eskiden açtım dedim. O dönemler Techolay yok dedim kendime sonra baktım başkasıymış zaten. Her neyse bu sistemden nefret ediyorum Minecraft'ta bile kasıyordu ayrıca yılların oyunu red orchestrada bile drop yiyordu. Valorant 20 FPS'di. Allah var LoLü 60 fps açabiliyordu tek vasfı oydu. Her neyse en fazla 3k eder.
Bu benim eski sistemim lan. 2 saniye şok geçirdim konuyu ben mi eskiden açtım dedim. O dönemler Techolay yok dedim kendime sonra baktım başkasıymış zaten. Her neyse bu sistemden nefret ediyorum Minecraft'ta bile kasıyordu ayrıca yılların oyunu red orchestrada bile drop yiyordu. Valorant 20 FPS'di. Allah var LoL'ü 60 FPS açabiliyordu tek vasfı oydu. Her neyse en fazla 3K eder.