GT 730 ve i7 860 Sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ajansmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 625
  • Etiketler Etiketler
    sistem

ajansmith

Uzman
  • NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartı.
  • Intel Core i7 860.
  • 8+8 GB RAM.
  • 256 GB SSD.
Hızlaca ne kadara gider tahminen? 2. elciye vermeyi düşünüyorum. Pek para etmez 5 bine almıştım geçen yıl.

Anakartin onemi buyuk boyle bir durumda, anakart modeli nedir?. Ust sinif LGA 1156 anakart bulmak pek kolay degil ulkemizde artik.
Bir de diger parcalarin da model ve markalarini ogrenebilirsek guzel olacaktir.

Bu arada cok para odemissiniz bu sistem icin, ozellikle de gecen yil odemis olmaniz daha da kazik yapiyor maalesef.

• NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartı.
  • Intel Core i7 860.
  • 8+8 GB RAM.
  • 256 GB SSD.
Hızlaca ne kadara gider tahminen? 2. elciye vermeyi düşünüyorum. Pek para etmez 5 bine almıştım geçen yıl.

Bu benim eski sistemim lan. 2 saniye şok geçirdim konuyu ben mi eskiden açtım dedim. O dönemler Techolay yok dedim kendime sonra baktım başkasıymış zaten. Her neyse bu sistemden nefret ediyorum Minecraft'ta bile kasıyordu ayrıca yılların oyunu red orchestrada bile drop yiyordu. Valorant 20 FPS'di. Allah var LoLü 60 fps açabiliyordu tek vasfı oydu. Her neyse en fazla 3k eder.

Ben FPS ile alakalı bir ton video izlemiştim ilk aldığımda LoL'de 200 300 FPS alıyordum.

Evet ışıklı.
Vallahi LoL'ü Valorant'ı rahatlıkla oynatıyor LoL'de 100 150 FPS veriyor.

Hocam LoL'de hadi 100 alabilirde Valorant'ta kesinlikle faciaydı Valorant nasıl açıyor o sistem?

Hangi platformda satabilirim en acilinden kaça vereyim.

Sahibindende satabilirsin. Şansını denemek istiyorsan 4K ya sat ama sanmıyorum alacak. Alınmazsa fiyatı düşürürsün zamanla 3K ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…