Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Anakartin onemi buyuk boyle bir durumda, anakart modeli nedir?. Ust sinif LGA 1156 anakart bulmak pek kolay degil ulkemizde artik.
Bir de diger parcalarin da model ve markalarini ogrenebilirsek guzel olacaktir.
Bu arada cok para odemissiniz bu sistem icin, ozellikle de gecen yil odemis olmaniz daha da kazik yapiyor maalesef.
Bir de diger parcalarin da model ve markalarini ogrenebilirsek guzel olacaktir.
Bu arada cok para odemissiniz bu sistem icin, ozellikle de gecen yil odemis olmaniz daha da kazik yapiyor maalesef.
Hızlaca ne kadara gider tahminen? 2. elciye vermeyi düşünüyorum. Pek para etmez 5 bine almıştım geçen yıl.
- NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartı.
- Intel Core i7 860.
- 8+8 GB RAM.
- 256 GB SSD.
Bu benim eski sistemim lan. 2 saniye şok geçirdim konuyu ben mi eskiden açtım dedim. O dönemler Techolay yok dedim kendime sonra baktım başkasıymış zaten. Her neyse bu sistemden nefret ediyorum Minecraft'ta bile kasıyordu ayrıca yılların oyunu red orchestrada bile drop yiyordu. Valorant 20 FPS'di. Allah var LoLü 60 fps açabiliyordu tek vasfı oydu. Her neyse en fazla 3k eder.
Bu benim eski sistemim lan. 2 saniye şok geçirdim konuyu ben mi eskiden açtım dedim. O dönemler Techolay yok dedim kendime sonra baktım başkasıymış zaten. Her neyse bu sistemden nefret ediyorum Minecraft'ta bile kasıyordu ayrıca yılların oyunu red orchestrada bile drop yiyordu. Valorant 20 FPS'di. Allah var LoL'ü 60 FPS açabiliyordu tek vasfı oydu. Her neyse en fazla 3K eder.
Ben FPS ile alakalı bir ton video izlemiştim ilk aldığımda LoL'de 200 300 FPS alıyordum.
Işıklı bir kasa varsa ve ne yaptığını da biliyorsan, bence iyi bir fiyata satma ihtimalin var.
Hangi platformda satabilirim en acilinden kaça vereyim.
Evet ışıklı.
Vallahi LoL'ü Valorant'ı rahatlıkla oynatıyor LoL'de 100 150 FPS veriyor.
Işıklı bir kasa varsa, ne yaptığını da biliyorsan, bence iyi bir fiyata satma şansın var.
Evet ışıklı.
Evet ışıklı.
Hocam LoL'de hadi 100 alabilirde Valorant'ta kesinlikle faciaydı Valorant nasıl açıyor o sistem?
Hangi platformda satabilirim en acilinden kaça vereyim.
Sahibindende satabilirsin. Şansını denemek istiyorsan 4K ya sat ama sanmıyorum alacak. Alınmazsa fiyatı düşürürsün zamanla 3K ya.
4K'ya RX 480 8 GB i7 4770 sistem toplanıyor ikinci el.Hocam LoL'de hadi 100 alabilirde Valorant'ta kesinlikle faciaydı Valorant nasıl açıyor o sistem?
Sahibindende satabilirsin. Şansını denemek istiyorsan 4K ya sat ama sanmıyorum alacak. Alınmazsa fiyatı düşürürsün zamanla 3K ya.
Birazdan gülücük bombası yersin 10 yaşındaki internet donanım gurularından.4K'ya RX 480 8 GB i7 4770 sistem toplanıyor ikinci el.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347