Recep Tayyip İvedik

Başarılı
Fiyatı konusunda çok tartışma olan, performansı gibi güç tüketimi de aşırı düşük olduğu için her kafadan farklı ses çıkaran bu ekran kartını ne kadara koymalıyım? Ne kadara son demeliyim?

@Geraltın kılıcı 300 TL edecek kadar da kötü bir kart değil, biraz fazla abartmışsın. Bu kart 300 TL edecekse GT 710'u falan 10 liraya satmaları lazım.

@Recep Tayyip İvedik eğer acil nakit lazım değilse 1.000 TL'den koy, ilgi görmezse yavaş yavaş düşersin. ederi de aşağı yukarı 700 TL.

2008 yılında çıkan kartları daha yüksek fiyatlara satıyorlar.

Fiyatı konusunda çok tartışma olan, performansı gibi güç tüketimi de aşırı düşük olduğu için her kafadan farklı ses çıkaran bu ekran kartını ne kadara koymalıyım? Ne kadara son demeliyim?

Muhtemelen 700-1200 arası ideal olur. Karşındaki piyasadan anlamıyorsa, 1000TL üzerine satma olasılığın yükselir.

Son düzenleme:
Efendim, ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB ekran kartımı satıyorum. Sürekli 1500 veya altı teklif geliyor. Ben de "Son fiyat 1900." diye ısrar ediyorum.
Beklentinin altında teklif gelmesi o ürünün değerini belirlemez. Piyasada ''ölücü'' diye tabir ettiğimiz kişiler var, 10.000 liralık ürün koy mesela, adam gelip sana 1.000 TL teklif eder.

GT 1030 günümüz için oldukça güçsüz bir kart olsa da 300 TL'ye verilecek kadar da kötü kart değil, hâlâ iyi kötü oyun oynatacak bir kart. 300 liraya ekrana görüntü versin yeter diyeceğin kartları satıyorlar.

Beklentinin altında teklif gelmesi o ürünün değerini belirlemez. Piyasada "ölücü" diye tabir ettiğimiz kişiler var, 10.000 liralık ürün koy mesela, adam gelip sana 1.000 TL teklif eder.

GT 1030 günümüz için oldukça güçsüz bir kart olsa da 300 TL'ye verilecek kadar da kötü kart değil, hâlâ iyi kötü oyun oynatacak bir kart. 300 liraya ekrana görüntü versin yeter diyeceğin kartları satıyorlar.

Efendim, RX 570 8 GB ekran kartıma "En fazla 1000TL veririm. Piyasa böyle." diyen var. Kafam arada gidiyor böyle :D