GT502 kasaya LED tuş kablosu için uyumlu 2 pin bağlantı kablosu nereden alınır?

enessylu

Uzman
Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım. Nereden temin edebilirim?

Kablo normalde 2 pinli ama kontrolcüdeki 2 pin yerine sığmıyor, mecburen bundan alıp takmam lazım.

Merhaba, ASUS TUF GT502 kasanın LED tuşunu ARGB fan kontrolcüsüne bağlamak için gereken 2 pin uyumlu kabloyu şu şekilde temin edebilirsin:

Ürün adı: BitFenix 2-pin I/O (PWR/RST/HDD) sinyal kablosu – 30 cm
Fiyat: ~26 TL
Satın al: sivisogutma.com

Bu kablo kontrolcündeki 2 pin girişe uyumludur. Dilersen Amazon veya karaköy LED shop gibi sitelerde de 2 pinli jumper/uzatma kabloları bulabilirsin.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Peki bir şey sormak istiyorum, aynı zamanda ASUS TUF TF120 3LÜ FAN grubunun argb kontrolcüsüne sahibim. Bu kontrolcüyü kullanıyorum, dediğim gibi panel led kablosunu bu kontrolcüye takamıyorum, sizin önerdiğiniz kablo olmadığı için, ama bütün fanları anakart üzerinden kontrol edebiliyorum argb olarak, fakat fan ledleri kontrolcüden değiştirdimde çok akıcı, fakat adreslenebilir moda geçtiğim zaman, ledler akıcı olmuyor kasıyor gibi, bu yüzden o paneldeki kabloyu bağlamam gerektiğini düşünüyorum kontrolcüye, bunun etkisi var mıdır sizce? Çünkü msi kasa kullandığım da, kontrolcüsü içinde geliyordu, paneldeki led butonu kontrolcüye fabrika çıkışlı bağlıydı, kontrolcüde anakarta bağlıydı, fanların argb ışıklandırması çok akıcıydı herhangi bir kasma yoktu, bende bu yüzden bu çoklayıcıdan alıp, kontrolcüye takmak istiyorum, akıcı olur belki diye, doğrumuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…