Bruhistan

Başarılı
Merhaba, bu garip gelebilir ama nedense 3'ü oynayıp bitirdikten sonra Vice City'e geçince sıkıldım. Normalde Vice City 3'ten daha eğlenceli daha dolu diyorlar ama yok abi içine çekmedi beni görevlerin ortasına geldiğim an kapattım ama 3'te hiç sıkılmamıştım bayağı oturup 4-5 saat oynadım. Bilemiyorum haritanın küçüklüğünden mi yoksa nostaljimden mi kaynaklı ne? Acaba eğlence amaçlı mod mu kursam? Hangi modu kuracağımı da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sen bir MTA sa oyna eğer oynamadıysan çok güzel sunucular var orada. Rahat bir nefes alırsın.
Bakarım hocam sağolun. Peki MTA ile SAMP'ın arasında ne farklar var?

GTA 3 ile Vice City arasında oynanış olarak fark yok. Ayrıca Vice City'nin haritası daha küçük. 2 tane büyük ada var ve birinin %50'si falan kumsal.
İşte dediğim de bu hocam. Sanki DLC'sini oynuyormuşum gibi hissetiriyor. Açık dünyada da oraya buraya ziyaret edip çetelere/sivillere bulaşmaktan başka bir şey yok nereye gitsen aynı yer gibi. Hadi Liberty City'nin haritası idare eder de, bunda kapana kısılmışım gibi.

Bakarım hocam sağ olun. Peki MTA ile SA:MP'ın arasında ne farklar var?

SA:MP orijinal GTA SA online sunucularıydı MTA sa tersine mühentislik ile yapılmış üçüncü taraf kişiler tarafından. MTA sa açık bir online platform SA:MP ise daha sade ve oyuncu çok yok MTA sa ise hem çok oyuncu hem de daha özgür ve akıcıdır modlarla birlikte özellikle.
SA:MP aktif geliştirme almaz ama MTA sa hala güncelleme alıyor MTA sa hileler daha zor açılırken SA:MP daha çok daha kolaydır.
Teknik olarak kaliteli, modlu, akıcı bir deneyim istiyorsan MTA sa ama Roleplay istiyorsan SA:MP.

GTA 3 daha oyunun başından aksiyona sokar:

• Callahan Köprüsü patlatılır. Bunun sorumluları Kolombiyalı Kartellerdir.
GTA Vice City'de ise liman baskını olur:

• Sorumluları Diaz ve adamlarıdır. Vic oracıkta ölür.
Ancak GTA 3 daha fazla karanlık temadadır. İlk 3D GTA oyunudur. Vice City'de sıkılmanız normal. Nedeni bence oyunun ilerleyen dönemlerinde bile GTA 3 kadar ciddi aksiyonlar (Catalina'nın olduğu helikopteri patlatmak mesela) yoktur ama yine de yok değil.

GTA 3 daha oyunun başından aksiyona sokar:

• Callahan Köprüsü patlatılır. Bunun sorumluları Kolombiyalı Kartellerdir.
GTA Vice City'de ise liman baskını olur:

• Sorumluları Diaz ve adamlarıdır. Vic oracıkta ölür.
Ancak GTA 3 daha fazla karanlık temadadır. İlk 3D GTA oyunudur. Vice City'de sıkılmanız normal. Nedeni bence oyunun ilerleyen dönemlerinde bile GTA 3 kadar ciddi aksiyonlar (Catalina'nın olduğu helikopteri patlatmak mesela) yoktur ama yine de yok değil.
Ben şahsen oyunlarda karanlık temayı çok severim (Özellikle aksiyonlu mafya temalı ya da GTA gibi oyunlarda). 3 bu konuda benim için iyi bir şey. Leone ailesi karteller Yakuza vs. bir tık kurtlar vadisi godfather vibe'ı verdi. Biraz saçma ve çok araba bazlı görevleri vardı onun dışında iyi. Ama Vice City biraz renkli ve bazı görevleri absürt olunca biraz sıkıldım. Hikayesi karakterleri iyi bazı görevleri aksiyonlu güzel hoş ta o 3'teki sertliği ciddiliği alamadım.