Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Temiz bir şekilde baştan deneyelim şimdi. Oluşturduğumuz diğer dosyaları silin dosya konumundan.
Masaüstünde sağ tık yapın, yeni bir metin belgesi oluşturun. Adına commandline diyin, txt uzantılı olacak zaten, biliyorsunuz.
İçerisine -avaliablevidmem 2.0 yazın ve kaydedin, sonra oyunun bulunduğu klasöre atın.
Oyun kısayoluna (LaunchGTAIV.exe) sağ tıklayıp özellikler diyin ve yukarıdan kısayol sekmesine gidin.
Bu sekmede, hedef bölümünde "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" yazacaktır. (Sizin hedef konumunuza göre değişir tabii, orası ayrı)
Yanına -avaliablevidmem 2.0 yazın. Ayrıca dikkat; tırnaktan sonra yazın ve boşluk bırakın. Örneği aşağıya bırakıyorum:
"C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 2.0
Oyuna girip deneyin, eğer hala olmadıysa -avaliablevidmem 2.0 değerini yükseltin. Mesela 2.0 değil de 20.0 ya da 30.0 gibi.
GitHub - colistro123/GTAIV_ExtendVidMem
Contribute to colistro123/GTAIV_ExtendVidMem development by creating an account on GitHub.
Üstteki linkten "dinput8.dll" dosyasını indirip oyunun dosya konumuna atmayı denediniz mi? Denediyseniz, denemiş olduğunuz tüm çözüm yöntemlerini paylaşınız ki aynılarını paylaşmayalım.
![]()
GitHub - colistro123/GTAIV_ExtendVidMem
Contribute to colistro123/GTAIV_ExtendVidMem development by creating an account on GitHub.github.com
Üstteki linkten "dinput8.dll" dosyasını indirip oyunun dosya konumuna atmayı denediniz mi? Denediyseniz, denemiş olduğunuz tüm çözüm yöntemlerini paylaşınız ki aynılarını paylaşmayalım.
Hala 512 MB.
Oyun Steam mı?GTA 4'te ekran kartı 512MB görünüyor. Sistemim;
İnternetteki her türlü çözümü denedim, hala 512MB olarak gözüküyor.
- i5 3210M
- 8 GB RAM
- GT635M
Denemiş olduğunuz yöntemler neler?
Durumum yok crack indirdim.
Oyunun dosya konumunu açın ve içine commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. Oluşturduğunuz bu txt dosyasının içine aşağıdaki kodu yapıştırın.
-availablevidmem 2048
Oyunun dosya konumunu açın ve içine commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. Oluşturduğunuz bu txt dosyasının içine aşağıdaki kodu yapıştırın.
-Availablevidmem 2048.
Yaptım olmamıştı.
İşe yaramış olması gerekirdi, doğru yazdığınıza emin misiniz?
İşe yaramış olması gerekirdi, doğru yazdığınıza emin misiniz?
Evet.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet