GTA 4 gelmez de ama diğer unutulan Rockstar oyunları gelebilir. Manhunt, rockstar table tennis gibi oyunlardan bahsediyorum.

Geleceğini düşünüyorum. Belki şimdiki cihazlarımıza olmasa da 1-2 nesil sonra...

Telefonlarımız gerçekten güçlü artık. Kim derdi zamanında GTA San Andreas'ı telefonumuzdan oynayacağız diye? Oynayabiliyoruz artık. GTA IV de gelecektir. Yeterince zaman sonra belki de V...

Geleceğini düşünüyorum. Belki şimdiki cihazlarımıza olmasa da 1-2 nesil sonra...

Telefonlarımız gerçekten güçlü artık. Kim derdi zamanında GTA San Andreas'ı telefonumuzdan oynayacağız diye? Oynayabiliyoruz artık. GTA IV de gelecektir. Yeterince zaman sonra belki de v...

GTA 5'i bile son model 8 Elite 8 Elite gen 5 işlemcili Android cihazlar ile iPhone 16 Pro 17 Pro gibi cihazlar kaldırır bu arada.

Şu konu 2015-2016'da açılsa hayır derdik de abi 2026'ya gireceğiz, alo? RDR'ye de zamanında dedik ama şu an getirdiler. Kesin çıkmaz kesin çıkar demek sallamaktan ibaret. Kim RDR'nin mobil portunu bekliyordu ki? GTA 4'ü de hemen olmasa da 1-2 seneye falan görebiliriz. Rockstar uğraşırsa oyun güncel cihazlarda on numara çalışabilir, 2008 oyunundan bahsediyoruz.