Bully... Üzümlü kekim.
Detaylar
Kim cevapladı?Günümüz dünyasında ve yine günümüz normlarında Rockstar'ın Bully'e dokunacağını asla sanmıyorum, hatta şu kadar net olayım ellerinde olsa o seriyi tüm dünyadan silmek isterler şuan.
%80 gelecek. Bakmayin yok port olayi yok oyun motoru vs. demelerine. Uyarlanir bazi seylerden kisilir gelir. GT 520M ile oynadigim bir oyundu bu. Insanlar neden bu kadar buyutuyor anlamiyorum. Buyuk ihtimal GTA 6 bir kez daha ertelenir ve GTA 4 mobil duyrulur.
- Makaleler
- 6
Mobil cihazlar çok rahat kaldırır. Portlaması sıkıntı değilse belki GTA 6'yı ertelediğinde insanların tepkisini azaltmak için çıkarabilirler.
Bir de Manhunt hehe.Günümüz dünyasında ve yine günümüz normlarında Rockstar'ın Bully'e dokunacağını asla sanmıyorum, hatta şu kadar net olayım ellerinde olsa o seriyi tüm dünyadan silmek isterler şuan.
mr.esat
Üstün
Olay oyunun GPU optimizasyonu değil ki, 12500H'ı sömürüyor yine hayvan gibi parazit yiyor. Çöp port.%80 gelecek. Bakmayin yok port olayi yok oyun motoru vs. demelerine. Uyarlanir bazi seylerden kisilir gelir. GT 520M ile oynadigim bir oyundu bu. Insanlar neden bu kadar buyutuyor anlamiyorum. Buyuk ihtimal GTA 6 bir kez daha ertelenir ve GTA 4 mobil duyrulur.
ElderAssassin
Yetkin
GTA 4 değil de Max Payne 3 gelebilir.
Ciktigi zaman gorursunuz.Olay oyunun GPU optimizasyonu değil ki, 12500H'ı sömürüyor yine hayvan gibi parazit yiyor. Çöp port.