GTA 4 mobil cihazlara gelir mi?

Bully... Üzümlü kekim.
Günümüz dünyasında ve yine günümüz normlarında Rockstar'ın Bully'e dokunacağını asla sanmıyorum, hatta şu kadar net olayım ellerinde olsa o seriyi tüm dünyadan silmek isterler şuan.

Gelmez, RDR1'in ARM tabanlı Switch için zaten bir portu vardı, fazla maliyet olmadan mobile portlamışlardır tahminim.

GTA4'ün böyle bir durumu yok, X86 sürümü bile berbat çalışıyor. Hiç zannetmiyorum.

%80 gelecek. Bakmayin yok port olayi yok oyun motoru vs. demelerine. Uyarlanir bazi seylerden kisilir gelir. GT 520M ile oynadigim bir oyundu bu. Insanlar neden bu kadar buyutuyor anlamiyorum. Buyuk ihtimal GTA 6 bir kez daha ertelenir ve GTA 4 mobil duyrulur.

Mobil cihazlar çok rahat kaldırır. Portlaması sıkıntı değilse belki GTA 6'yı ertelediğinde insanların tepkisini azaltmak için çıkarabilirler.

Olay oyunun GPU optimizasyonu değil ki, 12500H'ı sömürüyor yine hayvan gibi parazit yiyor. Çöp port.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…