Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

huck2434

Uzman
Arkadaşlar bir nostalji yapalım dedim, GTA 4'ü en orijinal haliyle oynamak istiyorum. Yalnız önceki 2K IPS monitörde açıyordu, Samsung G8 4K OLED'e geçtim, desteklenmeyen mod diyor, oyun siyah ekranda kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba oyunun ana dizinine commandline adında bir text oluşturdum ve içine -width 3840 -height 2160 -norestictions -nomemrestrict bunları yazıp texti kaydettim ve oyunu çalıştırdım.
Arkadaşlar bir nostalji yapalım dedim GTA 4 en orijinal haliyle oynamak istiyorum. Yalnız önceki 2K IPS monitörde açıyordu, Samsung G8 4K OLED'e geçtim, desteklenmeyen mod diyor, oyun siyah ekranda kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Oyunu mümkünse DXVK ile oynar mısınız? Ve sonra onun Config ayarında çözünürlüğü ve Hertz'i belirtin.

İndirme linki mevcutu bir de hangi siteden indireyim nexusmod mu?

Hocam mod sandım kusura bakmayın. Deneyeceğim.

Sorunu kendi imkanlarımla çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba oyunun ana dizinine commandline adında bir text oluşturdum ve içine -width 3840 -height 2160 -norestictions -nomemrestrict bunları yazıp texti kaydettim ve oyunu çalıştırdım.

Çözüm