Detaylar
Kim cevapladı?Öküz
Uzman
O Steam hesapları işe yaramıyor maalesef. Rockstar Games Launcher yüzünden oyuna giremiyorsunuz.
Kaç tanıdığa aldırdım onlar nasıl oyuna girdiOnu da geçtim Rockstar hesabınıda verdiklerini varsayalım o hesaplar 1 hafta sonra gidiyor çalıntı oluyor geneli.
Bilip bilmeden konuşmamak lazımmış değil mi?
Epic Gamesin bedavaya dağıttığı hiçbir oyunu (Long Dark hariç) parayla alınmasını hele de oyunun çıkışı üzerinden yıllar geçmişse mantıklı bir hamle olarak görmüyorum. 672TL nin 172TL si ile GTA5 ve ona benzer istediğin 20 tane oyunu steam hesap olarak alıp oynamak vardı 500TL ile de sinemada film izler çıkışta abur cubur alır evinde yerdin mesela. Verdiğim 1 örnek. Çoğaltılabilir
Online de saatlerinizi geçirmeyecekseniz yaptığınız yanlışı geç anlayacaksınız.
RockyHighway79
Üstün
Konsola çıktıktan 6 ay veya 1 yıl sonra PC'ye gelir.GTA 6'nın bilgisayara gelmesi için en az 3 yıl bekleyin bence.
- Makaleler
- 5
Eğer bir daha erteleme durumu olmazsa 3 yıl falan yok. Rockstar hiçbir zaman PC portları için bu kadar gecikmedi.GTA 6'nın bilgisayara gelmesi için en az 3 yıl bekleyin bence.
RockyHighway79
Üstün
1.5-2 sene sonra gelmiş genelde PC portları. Ama GTA 6 için bu durumun farklı olacağını düşünüyorum, neredeyse tüm dünya bu oyunu bekliyor çünkü.Eğer bir daha erteleme durumu olmazsa 3 yıl falan yok. Rockstar hiçbir zaman PC portları için bu kadar gecikmedi.
Kaç tanıdığa aldırdım onlar nasıl oyuna girdibazen aynı hesabı 2 kişi arasında döndüre döndüre oynadılar öyle bitirdiler oyunu.
Bilip bilmeden konuşmamak lazımmış değil mi?
Epic Games'in bedavaya dağıttığı hiçbir oyunu (Long Dark hariç) parayla alınmasını hele de oyunun çıkışı üzerinden yıllar geçmişse mantıklı bir hamle olarak görmüyorum. 672TL'nin 172TL'si ile GTA 5 ve ona benzer istediğin 20 tane oyunu Steam hesap olarak alıp oynamak vardı 500TL ile de sinemada film izler çıkışta abur cubur alır evinde yerdin mesela. Verdiğim 1 örnek. Çoğaltılabilir.
Online de saatlerinizi geçirmeyecekseniz yaptığınız yanlışı geç anlayacaksınız.
Bilip konuşuyorum babasının hayrına vermiyor ya çalıntı hesapları satıyor.
Öküz
Uzman
Hiçbir şey bilmiyorsun be biraderim. Dandik siteye gider dün açılmış mağazadan alırsan çalıntı olur bilinen bir siteden yıllardır aktif, doğrulanmış mağazadan alırsan hiçbir sorun olmaz. Sizin binlerce lira verdiğiniz oyunları 20-30TL gibi komik rakamlara orijinal indirip bitiriyorumBilip konuşuyorum babasının hayrına vermiyor ya çalıntı hesapları satıyor.
Hiçbir şey bilmiyorsun be biraderim. Dandik siteye gider dün açılmış mağazadan alırsan çalıntı olur bilinen bir siteden yıllardır aktif, doğrulanmış mağazadan alırsan hiçbir sorun olmaz. Sizin binlerce lira verdiğiniz oyunları 20-30TL gibi komik rakamlara orijinal indirip bitiriyorum![]()
Hangi site o hocam çalıntı olmama imkanı var mı sence ya