Yer
İzmir
Malumunuz, GTA 6 fena bir şekilde sızıntılar yaşıyor; fakat bu sızıntılarda şöyle bir kitle gördüm: "Aynı GTA 5 gibi, biraz daha modlanmış versiyonu" diyen çok fazla var; fakat bunun normal olduğunu pek anlatamıyoruz çünkü early Build'ler buna göre tasarlanıp yapılıyor. GTA 5 2011 4-5 Haziran tarihlerinde yapılan sızıntıda birebir GTA 4 mekanikleri ile beta early çalışmalarını çok rahatça görebiliyoruz. GTA 6'daki yayınlanan bu sızıntılar güncel Build olarak pek nitelendirmek yanlış olur çünkü zira hâlâ bazı sistemleri birebir GTA 5 ile aynı. O yüzden oyun komple bütün Build'leri olacak şekilde sızdı demek çok yanlış olur. Umarım bilgilendirici olmuştur.

Malumunuz, GTA 6 fena bir şekilde sızıntılar yaşıyor; fakat bu sızıntılarda şöyle bir kitle gördüm: "Aynı GTA 5 gibi, biraz daha modlanmış versiyonu" diyen çok fazla var; fakat bunun normal olduğunu pek anlatamıyoruz çünkü early Build'ler buna göre tasarlanıp yapılıyor. GTA 5 2011 4-5 Haziran tarihlerinde yapılan sızıntıda birebir GTA 4 mekanikleri ile beta early çalışmalarını çok rahatça görebiliyoruz. GTA 6'daki yayınlanan bu sızıntılar güncel Build olarak pek nitelendirmek yanlış olur çünkü zira hâlâ bazı sistemleri birebir GTA 5 ile aynı. O yüzden oyun komple bütün Build'leri olacak şekilde sızdı demek çok yanlış olur. Umarım bilgilendirici olmuştur.

Çok iyi açıklamışsınız hocam. Böyle yorumlar yapanlar oyundan ve oyun geliştirmesinden anlamayan kişiler maalesef. GTA V, günümüzdeki hâline gelebilmek için 13 yıl destek aldı. Günümüzden 13 yıl sonra GTA VI oynadığımızda ancak bu karşılaştırmaları yapabiliriz.

Rockstar'ın oyunlarını kısa sürede üstüne koyarak ilerlediğini bildiğimizden dolayı final GTA VI sürümü çok daha kaliteli olacaktır.

Alakasi yok zaten. Insanlar bu kadar beklentinin yuksek oldugu bir oyunda bu kadar garip bir sekilde oynanis videolarina erisince ters psikoloji yaratti herhalde, bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Kesinlikle katılıyorum. En basitinden ps3 2013 ve 360 a çıkan gta5 i ilk oynayanlar şuanki ps5 ve series x/s versiyonu arasındaki uçurumu bilir. Oyun çıktıktan sonra gelen güncellemeler ve yeni çıkan platformlara alacağı desteklerle zaten ne sızan betayla, ne de ilk sürümüyle alakası kalmayacaktır.