creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 2 Eylül 2025 #1 Merhaba, diyelim ki Legacy hesabınızı Enhanced hesabına migrate ettiniz. Ve ban yediğiniz zaman Legacy hesabı da gidiyor mu? Teşekkürler.
Merhaba, diyelim ki Legacy hesabınızı Enhanced hesabına migrate ettiniz. Ve ban yediğiniz zaman Legacy hesabı da gidiyor mu? Teşekkürler.
Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 2 Eylül 2025 #2 Etkilenir. 1 yıl önce ban yemiştim. Enhanced ile girmeye çalıştığımda giremiyorum.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 2 Eylül 2025 #3 Remus Lupin dedi: Etkilenir. 1 yıl önce ban yemiştim. Enhanced ile girmeye çalıştığımda giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Migrate edilmeseydi etkilenmez miydi?
Remus Lupin dedi: Etkilenir. 1 yıl önce ban yemiştim. Enhanced ile girmeye çalıştığımda giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Migrate edilmeseydi etkilenmez miydi?
Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 2 Eylül 2025 #4 creazy dedi: Migrate edilmeseydi etkilenmez miydi? Genişletmek için tıkla... Direkt hesaba ban atıyorlar her türlü etkilenir. Hiç migrate edemedim bile.
creazy dedi: Migrate edilmeseydi etkilenmez miydi? Genişletmek için tıkla... Direkt hesaba ban atıyorlar her türlü etkilenir. Hiç migrate edemedim bile.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 2 Eylül 2025 #5 Remus Lupin dedi: Direkt hesaba ban atıyorlar her türlü etkilenir. Hiç migrate edemedim bile. Genişletmek için tıkla... Mesela para hilesi bastı. Adam ve ban yerse Legacy hesabındaki her şey mi gidiyor?
Remus Lupin dedi: Direkt hesaba ban atıyorlar her türlü etkilenir. Hiç migrate edemedim bile. Genişletmek için tıkla... Mesela para hilesi bastı. Adam ve ban yerse Legacy hesabındaki her şey mi gidiyor?
Remus Lupin Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 510 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 2 Eylül 2025 #6 creazy dedi: Mesela para hilesi bastı. Adam ve ban yerse Legacy hesabındaki her şey mi gidiyor? Genişletmek için tıkla... 2 hesap da banlanıyor hiç giremiyor. İlk defa hile yapacaksan sadece 1 aylık uzaklaştırma veriyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
creazy dedi: Mesela para hilesi bastı. Adam ve ban yerse Legacy hesabındaki her şey mi gidiyor? Genişletmek için tıkla... 2 hesap da banlanıyor hiç giremiyor. İlk defa hile yapacaksan sadece 1 aylık uzaklaştırma veriyorlar.