GTA 5 Enhanced RTX acınca arabalar piksel piksel gözükmeye başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sistem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 215
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 5

Sistem

Becerikli
Merhaba ben bir sorun yaşıyorum.
Sistem
  • ASUS Dual 4060 Ti.
  • Ryzen 7500F.
  • 8x2 16 GB RAM.
  • Corsair MP 600 Pro LPX
  • ASUS Prime A620 mk.
Sorunum şu: GTA 5'te RTX acınca arabalar piksel piksel gözükmeye başlıyor ve geriden gelme sorunu yaşıyorum. Bu sorunları yaşınlar tokken 2080 veya bazı 3070'lerde bu tarz sorunlar yokken bende bu tarz sorunlar var. Nedenleri nedir? Sorun driverde olabilir mi? Driveri baştan kurdum yine aynı. Oyunu birkaç defa sil yükle yaptım yine aynı. Şu an yüklü değil tekrar yüklediğimde bu tarz olay yine oluyor. Legacy hiçbir sorun yaşamıyor.

Büyük ihtimalle VRAM yetmiyor veya oyunun RTX optimizasyonu senin kart için sıkıntılı olabilir. DLSS ayarlarını değiştir, DirectX 11’e çek, grafikleri biraz düşür ve Shader Cache’i temizle. Driver’ı DDU ile silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin. Başka oyunlarda da RTX açınca sıkıntı oluyor mu? Eğer öyleyse ekran kartında donanımsal bir problem olabilir.

Sıkıntı olmuyor sadece bunda sorun var. Ve VRAM'la alakalı olacağını düşünmüyorum.

Sorunu daha iyi anlamamız için fotoğraf atabilir misiniz? Belki ekran kartınızda bir problem vardır çizilme filan.

Sorunu daha iyi anlamamız için fotoğraf atabilir misiniz? Belki ekran kartınızda bir problem vardır çizilme filan.

Ekran kartlı bir sorunum yok Metro Exodus denendi ve Cyberpunk 2077 sorun cıkmadı pixel sorunu yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…