X3nnyBar

Çalışkan
Yer
Ankara
Merhaba,

RTX 5070 Ti ve Intel Ultra 5 245K kullanıyorum. GTA 5'te hem Legacy'de hem de enchancedda ekran kartı kullanımı %80 iken işlemcı kullanımı %40'larda. İlk başlarda böyle bir şey olmuyordu ama şimdilerde böyle olmaya başladı ve Legacy'de FPS 180'i geçmiyor ve FPS düşmesi yiyorum. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

180 FPS olayının sebebi bu. Sistem gereken performansı veriyor ise kullanıma bakmanıza gerek yok. RTSS ile FPS sabitlerseniz düzelir.

180 FPS olayının sebebi bu. Sistem gereken performansı veriyor ise kullanıma bakmanıza gerek yok. RTSS ile FPS sabitlerseniz düzelir.

Bu FiveM için bende GTA'nın kendisinde 180 civarı direk sabit 180 degil +drop yiyorum.

NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarının yönetilmesi > güç yönetimi modu > maksimum performansı tercih et seçeneği seçili mi?

Şimdi yaptım çok değişmedi hala aynı sayılır. Yani bilmiyorum ilk başlarda böyle değildi yani 1 aydır böyle neredeyse çok fazla FPS Drop yiyorum işlemci kullanımı çok az yani normalde aynıydı nerdeyse ekran kartıyla işlemci kullanımı.

NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarının yönetilmesi > güç yönetimi modu > maksimum performansı tercih et seçeneği seçili mi?
@Guilty Conscience

1767972153389.webp

Cümleyi düzgünce okursanız GTA oyun motorundan bahsettiğini anlarsınız.