Detaylar
Kim cevapladı?Belgeler > Rockstar Games > burada yer alan ayar dosyası varsa sil ve tekrar dene. Genelde XML veya CFG veya INI uzantılı olurlar.
- Makaleler
- 17
Bende de aynı şekilde. Her grafik sekmesine girdiğimde oyun kapanıyor, bununla ilgili konu açacaktım unutmuşum. Ama demek ki genel bir sorunmuş.Başına gelen var mı? Grafik ayarlarını değiştiremiyorum.
vada
Uzman
Sizde de yama var mı? Güncelleme öncesinde sorun yoktu.Bende de aynı şekilde. Her grafik sekmesine girdiğimde oyun kapanıyor, bununla ilgili konu açacaktım unutmuşum. Ama demek ki genel bir sorunmuş.
- Makaleler
- 17
Türkçe yamadan bahsediyorsan var.Sizde de yama var mı? Güncelleme öncesinde sorun yoktu.
vada
Uzman
Evet onla da alakalı olabilir belki bilemiyorum.
- Makaleler
- 3
İkiniz de oyuna bir müdahale yaptınız ve oyunla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda bu müdahaleyi geri alıp denemediniz mi?
vada
Uzman
İkiniz de oyuna bir müdahale yaptınız ve oyunla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda bu müdahaleyi geri alıp denemediniz mi?
Enhanced versiyona yama kurmak benim açımdan çok uzun ve karışıktı. Dh'ta bulunan yamayı kurdum. Yamayı kaldıramam gerekirse grafik sekmesine hiç girmem daha iyi. Update öncesine kadar sorun yoktu.
Siz söyleyince dhye baktım galiba yamadan sorun.
"Aslında hiçbir sorun yoktu. Ben iki gün öncesine kadar çatır çatır Türkçe kullanıyordum. Kurulum adımlarını takip ederseniz iş çözülürdü. Fakat iki gün önce yapılan GTA 5 güncellemesinden dolayı hata alıyorum. Güncellemeye göre tekrar ayarlanmalı. Adımları ve kurulum sırasını iyi takip edin. İki gün önceki güncelleme sebebiyle oyunda ayarlara girince grafik bölümünde tıkanıyor ve oyundan atıyor. Ayrıca oyunda telefonun kamerasını açınca telefon kapanmıyor. Ya yamadan kaynaklı ya da oyun güncellemesiyle alakalı. Çünkü güncellemeden sonra oldu."
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri