Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

d0m

Deneyimli
Yer
Ankara
Görev yaparken bir anda bu hatayı veriyor. DDU ile sürücüleri silip yeniden yükledim, belgelerden settings dosyasını sildim, dosyaları da doğruladım ama işe yaramadı.

DDU ile şansını denediysen sorun bana overlay programları gibi geliyor. GTA 5 çalışırken kullandığın aktif yazılımlar hangileri? Örneğin saatin olduğu yerde arka planda hangi uygulamalar çalışıyorsa hepsini kapatıp dener misin oynamayı? Ya da tek tek kapatıp hangisinin sorun yarattığını bulman lazım.

DDU ile şansını denediysen sorun bana overlay programları gibi geliyor. GTA 5 çalışırken kullandığın aktif yazılımlar hangileri? Örneğin saatin olduğu yerde arka planda hangi uygulamalar çalışıyorsa hepsini kapatıp dener misin oynamayı? Ya da tek tek kapatıp hangisinin sorun yarattığını bulman lazım.

Steam, openrgb ve Armoury Crate dışında çalışan uygulama yok.

Steam, openrgb ve Armoury Crate dışında çalışan uygulama yok.
Steam harici hepsini kapatıp deneyebilir misin?

Ek olarak bu hatayı ne zamandır alıyorsun? Sorun ne kadar süredir devam ediyor, bu hatayı görmeye başlamadan öncesinde son zamanlarda cihazında bir değişiklik yapmış mıydın? Bir uygulama yüklemesi veya donanım değişikliği.

Steam harici hepsini kapatıp deneyebilir misin?

Ek olarak bu hatayı ne zamandır alıyorsun? Sorun ne kadar süredir devam ediyor, bu hatayı görmeye başlamadan öncesinde son zamanlarda cihazında bir değişiklik yapmış mıydın? Bir uygulama yüklemesi veya donanım değişikliği.
Olmadı. Sorun bugün oluşmaya başladı. Donanım değişikliği yok.

Uzun zamandır oyuna girmiyordum, o günden beri bir değişiklik veya indir kaldır bir yazılım yükleme vesaire yapmadım.

Olmadı. Sorun bugün oluşmaya başladı. Donanım değişikliği yok.

Uzun zamandır oyuna girmiyordum, o günden beri bir değişiklik veya indir kaldır bir yazılım yükleme vesaire yapmadım.
Son mesajımın üstünden 15 dakika geçmiş, Steam harici diğer tüm programları kapatıp oynayıp sonucu deneyimlediniz mi?

Evet, yukarıda da olmadı diye yazmıştım.
Olmadı kısmından emin olamadığım için tekrar sordum. Belgeler klasöründe Rockstar Games klasöründe bulunan GTA V klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz belki, yalnız save dosyalarınızın silinme durumu var. Settings klasörü değilde, tüm klasör.

Çözüm
Olmadı kısmından emin olamadığım için tekrar sordum. Belgeler klasöründe Rockstar Games klasöründe bulunan GTA V klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz belki, yalnız save dosyalarınızın silinme durumu var.
Deneyeceğim eve geçince.

Sorun düzeldi, ya Driver'ı eski sürüme döndürmekten veya belgelerden tamamen GTA V'ı silerek düzelmiş olabilir.

Son düzenleme:
Görev yaparken bir anda bu hatayı veriyor. DDU ile sürücüleri silip yeniden yükledim, belgelerden settings dosyasını sildim, dosyaları da doğruladım ama işe yaramadı.
Hocam AMD Frame Gen açık mı oynuyorsunuz? Bende de aynı sorun oluyordu ancak AMD FG'den dolayıydı, kapatınca bir sorun olmuyordu. Bende RTX 3060 olduğu için sorunun ondan olduğunu düşünüyorum. İkinci çözüm olarak da OptiScaler kurarak çözmüştüm ancak sizde AMD ekran kartı olduğu için sorun olmaması lazım. Eğer açık oynuyorsanız yine de bir kapatıp test edin.