MitoCreative

Başarılı
Merhaba GTA online başlamayı düşünüyorum, FiveM indirdim ancak herhangi bir sunucuya katılmadım, ilk defa online olarak deneyeceğim oyun içi kavramları çok bilmiyorum ve hiç rol yapma saatim yok sizce sorun olur mu?
Hangi FiveM sunucusu sizin öneriniz olur? Kapanmayacak ve aktif olacak sunucu önerileriniz nelerdir?

Merhaba GTA online başlamayı düşünüyorum, FiveM indirdim ancak herhangi bir sunucuya katılmadım, ilk defa online olarak deneyeceğim oyun içi kavramları çok bilmiyorum ve hiç rol yapma saatim yok sizce sorun olur mu?
Hangi FiveM sunucusu sizin öneriniz olur? Kapanmayacak ve aktif olacak sunucu önerileriniz nelerdir?

Hocam çoğu sunucu sizi almaz. Sebebi de şu saatiniz ve bilginiz yeterli değil. Saatinizi ve bilginizi basit sunucularda arttırarak öneri sunucu istemeniz daha mantıklı olacaktır.

Rolü detaylı bilmiyorsanız çok zor, eğlencelidir ama eğer amacınız hard rol yapmak ise, zamanınız SS çıkartmak, rol çıkartmak ve mesleğinizi ya da birliğinizi büyütmek ile geçecek, neredeyse her gün aktif durumda olmanız gerekiyor. Low RP serverlerdan başlayın derim, FiveM çok bilmiyorum ama Rage MP'de Rina V var. Önce komutları öğrenin /me /ame /s gibi, daha sonra metagaming gibi terimleri öğrenirsiniz, o biraz forum ceza işlemi ile ilgili. Roleplay'in gerçek hayatla aynı olduğunu düşünerek oynarsanız çok sorun olmaz. Kendinizi geliştirdiğinizde, GTA World TR, Vice Roleplay gibi yerlere girebilirsiniz.

Kral non-whitelist sunucularda kendini geliştir biraz. Sonrasında kendini rol yapmaya hazır hissettiğin zaman normal whitelistli sunucuların mülakatlarına git. Bazıları bilgi bazıları saat + bilgiye göre alım yapıyor. /me /do gibi komutları öğrenin. Terimleri öğrenin. Sonrasında mülakatlara gidin. Bilginiz var ama saatten dolayı kabul alamazsanız saat kasma sitelerinden saat kasın.