Ömer_Yeter
Yetkin
Doğruyu söylemek gerekirse oyunu alalı 1 yıl oldu ve ana hikayeyi 2 kere bitirmeme rağmen halen ara ara açıp oynuyorum. Sizce çıkışının üzerinden 12 yıl geçse de halen oynamaya değer bir oyun mu?
Tek kişi 10 dakika NPC öldürmekten başka yapılacak bir şey yok. 6-7 kişi arkadaş grubuyla playlist oynanır sadece.Doğruyu söylemek gerekirse oyunu alalı 1 yıl oldu ve ana hikayeyi 2 kere bitirmeme rağmen halen ara ara açıp oynuyorum. Sizce çıkışının üzerinden 12 yıl geçse de halen oynamaya değer bir oyun mu?
Değiyor ki oynuyorsunuz. Ne kadar ara ara hepimiz farklı oyunlar oynasak da insanlar bilgisayardaki vaktinin büyük kısmını buna benzer 3-5 yapımda ve rekabetçi oyunlarda harcıyor. Ben şu an hikayesini bilmediğim ve bugüne kadar oynama şansı bulamadığım GTA 4'ü oynuyorum.
Tek kişi 10 dakika NPC öldürmekten başka yapılacak bir şey yok. 6-7 kişi arkadaş grubuyla playlist oynanır sadece.
Hocam şuan online girsen tek kişi 10 dakika sonra çıkıyorsun sıkıyor. Story girip eğer oyunu eskiden bitirdiyseniz nostalji olsun diye 3. kez bitirebilirsiniz. Tek kişi oynanacak oyun değil bana göre. GrandRP falan oynanır çünkü dinamik oyun. Mutlaka yenilik geliyor oyun tekrara sarmıyor. GTA Online'a zaten ara sıra bi DLC geliyor araba, yeni işletme falan sonra yine aynı.GTA 4'ün ana hikayesini aylar önce zar zor da olsa bitirmiştim. DLC'leri oynamayı düşünüyorum şu sıralar.
Neden hocam?
Aslında bir arkadaşla oynacaktık multi fakat onun hem PS'den oynaması hem de oyununun orijinal olmamasından kaynaklı oynamyamadık
Oha oyun çıktı mı nereden alabilirim?Doğruyu söylemek gerekirse oyunu alalı 1 yıl oldu ve ana hikayeyi 2 kere bitirmeme rağmen halen ara ara açıp oynuyorum. Sizce çıkışının üzerinden 12 yıl geçse de halen oynamaya değer bir oyun mu?