GTA 5 hiçbir şekilde hata vermeden açılmıyor

dostprime

Başarılı
1 haftadır günlerimi zehir ediyorum dostlar. sırf Steam GTA 5 Enhanced oynamak için bilgisayarıma format attım, manuel olarak sürücülerin DirectX Microsoft Visual ++C veya benzeri.

Hepsini kurdum internetteki bütün videoları izledim. eski DirectX sürümlerini de kurdum, oyun başlatılırken -DX12 -windowed komutlarını girdim diğer hataların çözümünü denedim. enhanced versionu silip Legacy sürümü silip sonra terkrar enhancedi indirdim. dosya bütünlüğünü doğruladım benim GTA 5 oynamam için bilgisayarımı mı değiştirmem gerek? Ne yapmalıyım söyleyin lütfen.

Normaldede Rockstar Launcher'i açmaya çalışınca da açılmıyor program alredy running hatasını veriyor GTA 5'i geçtim Rockstar Launcher'in kendisi de açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AnyDesk kur ID ver bakalım. Hızlı yapmazsan şansını kaybedersin. You have 5 minutes.

1 haftadır günlerimi zehir ediyorum dostlar.

Pek de zehir olmuyormuş.

ProcMon rapor paylaş şimdi. Müsait olursam bakarım...

Son düzenleme:

Abi AnyDesk versek şimdi yapar mıyız markete gidip geldim seni de rahatsız etmeyim. Buraya direk olarak mı yapıştırayım yoksa sana atacak olduğum özel bir alan mı var.

Yemeğe geçiyorum. Sen bir ProcMon rapor alıp paylaş. Müsait olan biri bakar. Bakmazsa -ki bakmayacaklar- ben bakarım.

Teşekkür ederim abi rehberdeki gibi yapıyorum hemen.

Yemeğe geçiyorum. Sen bir ProcMon rapor alıp paylaş. Müsait olan biri bakar. Bakmazsa -ki bakmayacaklar- ben bakarım.

Abi teşekkür ederim vakit ayırdığın için ama benim beynim böyle şeyleri kaldırmıyor. Çok sağ ol Recep abi vakıt ayırman bile iyi bir şey. Teşekkür ederim, iyi ki varsın.

Çözüm: Format atacağım bilgisayara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…