Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. GTA 5 Windows 7 Support Windows 8 has ended hatası ile konu açtım ve kendiliğinden GTA 5 ve RDR2 düzelmiş. GTA 5 hile modu var mış, güzel araba istiyorum ama zor buluyorum o yüzden Menyoo hilesini indirmeyi gördüm ama orada sürümler yazıyor. Sürümüme nasıl bakacağım? Eskiden mod indirirken başka modlarda hata veriyordu, BattlEye mod yüklendiğinde BattlEye kapatılmasımı lazım? Rockstar Games Launcher'dan yoksa gerek yok mu? Şu an benim indirmek istediğim mod Menyoo hile için kullanacağım zaten, online kullanamam ban yerim. Bende singleplayer, yani açık dünyada kullanmak istiyorum bu modu. Bu mod her tarih için olur mu yoksa her gün güncelleme mi alıyor? Şimdiden yardım edene teşekkürler.

Merhaba. GTA 5 Windows 7 Support Windows 8 has ended hatası ile konu açtım ve kendiliğinden GTA 5 ve RDR2 düzelmiş. GTA 5 hile modu var mış, güzel araba istiyorum ama zor buluyorum o yüzden Menyoo hilesini indirmeyi gördüm ama orada sürümler yazıyor. Sürümüme nasıl bakacağım? Eskiden mod indirirken başka modlarda hata veriyordu, BattlEye mod yüklendiğinde BattlEye kapatılmasımı lazım? Rockstar Games Launcher'dan yoksa gerek yok mu? Şu an benim indirmek istediğim mod Menyoo hile için kullanacağım zaten, online kullanamam ban yerim. Bende singleplayer, yani açık dünyada kullanmak istiyorum bu modu. Bu mod her tarih için olur mu yoksa her gün güncelleme mi alıyor? Şimdiden yardım edene teşekkürler.
1. GTA 5 Sürümünü Öğrenme:
- Oyunun ana menüsüne girin.
- Sağ alt köşede sürüm numarasını kontrol edin. Genellikle "version" veya "v." ifadesi ile başlar.
- Alternatif olarak, "Steam" veya "Rockstar Games Launcher" uygulamanızda oyunun üzerine sağ tıklayıp "Properties" veya "Özellikler" sekmesine girin, oradan sürüm bilgilerini bulabilirsiniz.

2. BattlEye ile İlgili:
- Singleplayer modda Menyoo kullanacaksanız, BattlEye’yi devre dışı bırakmanıza gerek yok.
- Oyunu "Rockstar Games Launcher" üzerinden başlatıyorsanız, BattlEye sorunu ile karşılaşmayacaksınız. Bu nedenle, modları yüklerken BattlEye'yi düşünmenize gerek yok.

3. Menyoo Modunu İndirme:
- İlk Adım: Menyoo modunun resmi sayfasına gidin, genellikle bağlantı Nexus Mods veya benzeri bir mod paylaşım sitesindedir.
- İkinci Adım: İndirmek için uygun sürümü seçin (sürüm bilgisine göre).
- Üçüncü Adım: "Download" butonuna tıklayarak indirmeyi başlatın.
- Dördüncü Adım: İndirilen dosyayı bir klasöre çıkarın.

4. Menyoo’yu Kurma:
- Step 1: Grand Theft Auto V ana dizinine gidin (örneğin, C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V).
- Step 2: İçinde "scripts" adında bir klasör yoksa, bu adı kullanarak yeni bir klasör oluşturun.
- Step 3: İndirdiğiniz Menyoo dosyalarından gerekli dosyaları "scripts" klasörüne kopyalayın.

5. Menyoo'nun Kullanımı:
- Oyunu başlatın ve solo açık dünyada Menyoo'yu aktif hale getirmek için "F8" tuşuna basın.
- Bu kısımda araçları, karakter özelliklerini ve daha fazlasını özelleştirebilirsiniz.

6. Mod Güncellemeleri:
- Modların güncellenip güncellenmeyeceğini kontrol etmek için, modun indirme sayfasını düzenli olarak ziyaret edin. Bazı modlar belirli tarihlerde güncellenir, bu nedenle sürüm uyumluluğuna dikkat edin.
- Genellikle, Menyoo gibi popüler modlar aktif bir topluluğa sahiptir ve güncellemeler çıkar.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız ya da ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, bana veya daha spesifik detaylar arıyorsanız CivcikSeverim kişisine başvurabilirsiniz.