Shawinnz
Uzman
Merhaba, oyun bende hâlihazırda mevcut ama hiç online oynamadım. Şimdi arkadaşım da almayı düşünüyor. Online playlistler iki kişiyle eğlenceli oluyor mu ve şu anki indirimli fiyatına değer mi?
Evet ama sadece roleplay sunucuları değil, freeroam böyle değişik arabaların değişik karakter olduğu sunucular var.
1 2 saat sarar sonrasında sıkar.Merhaba, oyun bende hâlihazırda mevcut ama hiç online oynamadım. Şimdi arkadaşım da almayı düşünüyor. Online playlistler iki kişiyle eğlenceli oluyor mu ve şu anki indirimli fiyatına değer mi?
2 kişi çok sarmıyor, ama haftanın 1 günü belli bir saat belirleyip en azından 6 kişi olmaya çalıştıktan sonra oynamak çok daha iyi olur. GTA online da 1000+ saat im var, kim beni playlist e çağırır ise müsait olduğum sürece gelirim. Birilerini bulmak için bu forum da konu açabilirsin ve DC üzerinde konuşulabilir, o zaman çok sarar işte.Merhaba, oyun bende hâlihazırda mevcut ama hiç online oynamadım. Şimdi arkadaşım da almayı düşünüyor. Online playlistler iki kişiyle eğlenceli oluyor mu ve şu anki indirimli fiyatına değer mi?
Blackjack harbinde çok sorıyor, 4 kişi olsa efsane olur. Hiç bir zaman katyamaman dışında sorun yokBiz çok yapacak bir şey bulamamıştık, yarısı en pahalı suitteki özel dealer ile 21 oynamakla geçti![]()