5 yaşında yeğenim var. GTA 5 oynamak istiyor. Ama ben çalışıyorum. O yüzden sadece GTA 5'in açılması lazım. Diğer programlara girilmemesi lazım. Yani bütün her şey kilitli olsun. Sadece Steam ve GTA 5 açılsın. Böyle bir program arıyorum. Ve kurcalanmasını istemiyorum.
5 yaşında yeğenim var. GTA 5 oynamak istiyor. Ama ben çalışıyorum. O yüzden sadece GTA 5'in açılması lazım. Diğer programlara girilmemesi lazım. Yani bütün her şey kilitli olsun. Sadece Steam ve GTA 5 açılsın. Böyle bir program arıyorum. Ve kurcalanmasını istemiyorum.
Masaüstüne boş bir yere sağ tıkladığınızda görünüm bölümünde simgeleri göster var onu kapatın ama evden çıkmadan önce GTA arkada açıp sonra masaüstündekileri kapatın, 5 yaşındaki biri arama çubuğundan oyunu aratıcağını sanmıyorum.
"C:\Users\Public\Desktop" yolunu takip edin. Oyunun kısayolunu bu klasöre yapıştırın. (Bu klasör gizlidir. Bu yüzden gösterdiğim kısıma adresi yapıştırabilirsiniz.)
Telefon vb. yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat kullanabiliyor. Ben çalıştığım için genelde bilgisayara ben bakıyorum. Mesela şu an çok oynamak istiyor ama işten yeni geldim, bu yüzden ben bakıyorum.
Telefon vesaire yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat. Ben çalıştığım için genelde ben bakıyorum. Bilgisayar'a. Mesela şu an çok oynamak istiyor. Ama işten yeni geldim. Ben bakıyorum.
Telefon vb. yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat kullanabiliyor. Ben çalıştığım için genelde bilgisayara ben bakıyorum. Mesela şu an çok oynamak istiyor ama işten yeni geldim, bu yüzden ben bakıyorum.
Windows 11 ile yerleşik gelen "Microsoft Family Safety" (Aile Güvenliği) özelliğini araştırmanızı tavsiye ederim. Pek bilmediğim için daha fazla tavsiye veremiyorum. Ama muhtemelen, bilgisayar kullanım şeklini ve süresini kısıtlayan bir seçenek vardır.
Aslında GTA 5 diye bir oyunu bile bilmiyordu. Ben arkadaşım ile FiveM oynamıştım. Bu ne oyunu dedi. Bende GTA 5 dedim. O günden beri oynamak istiyor. Ülkemizde çok değişik olaylar oluyor. Ben bile işe gitmesem. Asosyal olmayı tercih ederim.