5 yaşında yeğenim var. GTA 5 oynamak istiyor. Ama ben çalışıyorum. O yüzden sadece GTA 5'in açılması lazım. Diğer programlara girilmemesi lazım. Yani bütün her şey kilitli olsun. Sadece Steam ve GTA 5 açılsın. Böyle bir program arıyorum. Ve kurcalanmasını istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Soruna cevap veremeyeceğim ama önerim 5 yaşındaki bir çocuğa TEKNOLOJIK HERHANGİ BİR CİHAZDA oyun oynatmamanız olacak.5 yaşında yeğenim var. GTA 5 oynamak istiyor. Ama ben çalışıyorum. O yüzden sadece GTA 5'in açılması lazım. Diğer programlara girilmemesi lazım. Yani bütün her şey kilitli olsun. Sadece Steam ve GTA 5 açılsın. Böyle bir program arıyorum. Ve kurcalanmasını istemiyorum.
Eki Görüntüle 184149
Batur
Başarılı
Masaüstüne boş bir yere sağ tıkladığınızda görünüm bölümünde simgeleri göster var onu kapatın ama evden çıkmadan önce GTA arkada açıp sonra masaüstündekileri kapatın, 5 yaşındaki biri arama çubuğundan oyunu aratıcağını sanmıyorum.
- Makaleler
- 14
Windows 11 kullanıyorsunuz. Buna göre yönlendirme yapacağım.
Yönetici izinleri olmayan bir kullanıcı hesabı açabilirsiniz.
Oyunun tüm kullanıcıların erişebileceği konumda yüklü olduğundan emin olun.
Çalıştır'a (veya aramaya) "netplwiz" yazın.
"Ekle" -> "Microsoft hesabı olmadan" -> "Yerel hesap kullan" yollarını takip ederek hesap oluşturun.
Ardından kendi hesabınıza parola koyun.
Eki Görüntüle 184155
"C:\Users\Public\Desktop" yolunu takip edin. Oyunun kısayolunu bu klasöre yapıştırın. (Bu klasör gizlidir. Bu yüzden gösterdiğim kısıma adresi yapıştırabilirsiniz.)
Ve limitli kullanıcısı hazır:
Yetki gereken bir işlem denerse:
Yönetici izinleri olmayan bir kullanıcı hesabı açabilirsiniz.
Oyunun tüm kullanıcıların erişebileceği konumda yüklü olduğundan emin olun.
Çalıştır'a (veya aramaya) "netplwiz" yazın.
"Ekle" -> "Microsoft hesabı olmadan" -> "Yerel hesap kullan" yollarını takip ederek hesap oluşturun.
Ardından kendi hesabınıza parola koyun.
Eki Görüntüle 184155
"C:\Users\Public\Desktop" yolunu takip edin. Oyunun kısayolunu bu klasöre yapıştırın. (Bu klasör gizlidir. Bu yüzden gösterdiğim kısıma adresi yapıştırabilirsiniz.)
Ve limitli kullanıcısı hazır:
Yetki gereken bir işlem denerse:
Soruna cevap veremeyeceğim ama önerim 5 yaşındaki bir çocuğa teknolojık herhangi bir cihazda oyun oynatmamanız olacak.
Telefon vb. yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat kullanabiliyor. Ben çalıştığım için genelde bilgisayara ben bakıyorum. Mesela şu an çok oynamak istiyor ama işten yeni geldim, bu yüzden ben bakıyorum.
dewberry
Üstün
Hocam yine önermemekle beraber GTA5 oynatmayın oynatacak iseniz. NFS, FH vs. oynatın.Telefon vesaire yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat. Ben çalıştığım için genelde ben bakıyorum. Bilgisayar'a. Mesela şu an çok oynamak istiyor. Ama işten yeni geldim. Ben bakıyorum.
- Makaleler
- 14
Windows 11 ile yerleşik gelen "Microsoft Family Safety" (Aile Güvenliği) özelliğini araştırmanızı tavsiye ederim. Pek bilmediğim için daha fazla tavsiye veremiyorum. Ama muhtemelen, bilgisayar kullanım şeklini ve süresini kısıtlayan bir seçenek vardır.Telefon vb. yasak. Zaten günde 1 veya 2 saat kullanabiliyor. Ben çalıştığım için genelde bilgisayara ben bakıyorum. Mesela şu an çok oynamak istiyor ama işten yeni geldim, bu yüzden ben bakıyorum.
Hocam yine önermemekle beraber GTA 5 oynatmayın oynatacak iseniz. NFS, FH vs. oynatın.
Aslında GTA 5 diye bir oyunu bile bilmiyordu. Ben arkadaşım ile FiveM oynamıştım. Bu ne oyunu dedi. Bende GTA 5 dedim. O günden beri oynamak istiyor. Ülkemizde çok değişik olaylar oluyor. Ben bile işe gitmesem. Asosyal olmayı tercih ederim.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-