GTA 5 vs GTA 4

egemen56235472

Üyecik
Merhaba, karar veremediğim için bu konuyu açtım o yüzden bunu soruyorum. GTA 5 mi yoksa GTA 4 mü?

GTA V tabii ki. Yıllarca bunu savundum ve GTA IV'e bir küfür etmediğim kaldı. Geldiğimiz noktada ise GTA IV'ün kendince bir cazibesi ve kendisine duyduğum ilginç bir özlem var. TBoGT DLC'sinin etkisi büyüktür tabii ki. GTA IV de güzel oyundur. GTA V ise GTA IV'ün çok daha iyisidir. Ha yıllarca o kadar maruz kaldık ki tiksindik belki de GTA V'ten ama baba oyun sonuçta.

Merhaba, karar veremediğim için bu konuyu açtım o yüzden bunu soruyorum. GTA 5 mi yoksa GTA 4 mü?

GTA 5 tabii ki, eski diye en iyisi olmuyor. GTA San Andreas ile karşılaştırsaydınız o zaman GTA San Andreas derdim ama ilk versiyon haricinde GTA 5'in yerini doldurabilecek GTA versiyonu yok.

GTA 5 tabii ki, eski diye en iyisi olmuyor. GTA San Andreas ile karşılaştırsaydınız o zaman GTA San Andreas derdim ama ilk versiyon haricinde GTA 5'in yerini doldurabilecek GTA versiyonu yok.
Buna çıkacak olan GTA 6'da dahil.

İkisi de güzel şahsen. GTA 4'ü oynamadım. GTA 5'i de internet kafe dışında oynamak nasip olmadı

Artık depresiflik hoşuma gittiğinden mi GTA IV'ün evreni, hikayesi falan daha çok ilgimi çekiyor o yüzden GTA IV derim. Genel kitle için V daha iyidir ama. Farklı olmaya çalışmıyorum sadece zevkim böyle, yazılarımı okuyunca ne yazdığımı fark ettim ve bunu da yazıyorum ki sırf farklı olmak istediğim için IV demediğim anlaşılır belki diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…