Merhaba hocalarım. Bir oyun almayı düşünüyorum, bütçem biraz var. Sizce FC 26 böyle 1.000 liraya düşmüşken mi alınmalı yoksa RDR 2 ve GTA 5 mi almalıyım? Üç oyunu da seviyorum.
FC almak çok saçma adamlar her sene neredeyse aynı oyunu çıkarıyorlar millette her sene aynı oyuna binlerce tl para döküyor. RDR2 al geç.

FC almak çok saçma adamlar her sene neredeyse aynı oyunu çıkarıyorlar millette her sene aynı oyuna binlerce TL para döküyor. RDR2 al geç.

Oyun camiyasında bu oyunlara laf atılıyorda. Hiç diyor musun iPhone hep aynı telefon çıkartıyor diye? Bana göre sadece görünümü değişiyor.

GTA 5'i hiç mi oynamadın? Niye bu oyunu hala alıyorsunuz ki? FiveM oynayacaksan alabilirsin. Ama GTA 5 bitti artık. FC 26 alınır ama.

O sırada aktif 106 bin kişi ile Steam'de en çok oynaılan 10. oyunun GTA 5 olması.

RDR ve GTA al. FC serisi oynanmaz. Her yıl birkaç gereksiz ekleme yapıp grafikleri biraz düzeltip yeni FC oyunu diye milleti kazıklıyorlar. Ve her senede oyundan bıktıran, düzeltmedikleri hatalar oluyor. RDR ve GTA almak daha mantıklı. En azından verdiğin paraya değer.

Futbol oyunları bence ama bence sürekli tekrar ediyor. Ben futbolu pek sevmedğimden pek futbol oyunu oynamazdım.