Cihaz konusunda soru sorayım o zaman. CFI 1216A FAT kasa modelini aldım. Cihaz şimdiye kadar hiç uyarı vermedi. Isınma sorunu da yaşamıyorum. 12 saat Spider-Man oynadım. Bir sorun olur mu sizce cihazda ileride? Bilerek bu cihazı aradım ve tercih ettim çünkü Slim'in iç aksamını ve Fat'ın büyük soğutma bloğunu kullandığı için en iyi cihazlardan biri dendi bana.

Artı olarak cihazı hep yatay kullanıyorum.

Dik ve yatay kullanma muhabbeti tamamen şehir efsanesidir. Cihazı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, eski 1000 seriilerinde sıvı akma sorunu vardı bir sonraki seriilerde bu sorun ortadan kalktı. Kullandığınız CFI kasa modeli zaten en iyi kasa modelidir. İster dik, ister yatay kullan. Bende uzun süre oyun oynayan birisiyim. Söyleyen kişi doğru söylemiş.

Dik ve yatay kullanma muhabbeti tamamen şehir efsanesidir. Cihazı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, eski 1000 seriilerinde sıvı akma sorunu vardı bir sonraki seriilerde bu sorun ortadan kalktı. Kullandığınız CFI kasa modeli zaten en iyi kasa modelidir. İster dik, ister yatay kullan. Bende uzun süre oyun oynayan birisiyim. Söyleyen kişi doğru söylemiş.
Yatay kullanmaya karar veriyorum. Bir süre yatay kullanıp cihazı dik konuma getirme isteği doğuyor içimde. Araştırıyorum %1 oranda bozulma ihtimali var denen bir makaleye bile denk gelsem cesaretim kayboluyor.

Yatay kullanmaya karar veriyorum. Bir süre yatay kullanıp cihazı dik konuma getirme isteği doğuyor içimde. Araştırıyorum %1 oranda bozulma ihtimali var denen bir makaleye bile denk gelsem cesaretim kayboluyor.

Ben genelde dik kullanıyorum, aldığımdan beridir dik kullandığım halde sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi oyunlarda yanma gibi problem cihazda kolay kolay olmaz, isterse en baba oyun olsun yine olmaz. Sonuç olarak alacak olan kişi sensin, oynayacak olan kişi sensin. Oyunu aldıktan sonra bana hak vereceksin zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şöyle bir sorum var. Bende online oynayamadığım (kırık) bir PS4 var. Onda zaten hali hazırda FC 26 yüklü. Fakat benim amacım online maç oynayabilmek. Ultimate Team'den pek anlamam ki alırsam da oynamayacağım zaten. Almalı mıyım diye düşünmekteki amacım konsolumda bir FC oyunu da bulunsun diye düşünmekti. Bir arkadaşım yazın 400-500'lü fiyatlara ineceğini söyledi. Sizce beklemeli miyim?

Peki şöyle bir sorum var. Bende online oynayamadığım (kırık) bir PS4 var. Onda zaten halihazırda FC 26 yüklü. Fakat benim amacım online maç oynayabilmek. Ultimate Team'den pek anlamam ki alırsam da oynamayacağım zaten. Almalı mıyım diye düşünmekteki amacım konsolumda bir FC oyunu da bulunsun diye düşünmekti. Bir arkadaşım yazın 400-500'lü fiyatlara ineceğini söyledi. Sizce beklemeli miyim?

Sen bilirsin; ama kırık cihazda online oynayamazsın. FIFA zaten sürekli olarak indirime düşüyor. Bekleyedebilirsin, aladabilirsin. Tamamen senin kararın.

Peki şöyle bir sorum var. Bende online oynayamadığım (kırık) bir PS4 var. Onda zaten hali hazırda FC 26 yüklü. Fakat benim amacım online maç oynayabilmek. Ultimate Team'den pek anlamam ki alırsam da oynamayacağım zaten. Almalı mıyım diye düşünmekteki amacım konsolumda bir FC oyunu da bulunsun diye düşünmekti. Bir arkadaşım yazın 400-500'lü fiyatlara ineceğini söyledi. Sizce beklemeli miyim?
Ps5 kurup hesabın giriş yaptığında oyun indir diye soracak sürüm secip FC 26 PS5 versiyonunu indirebilirsin Ücret ödemeyeceksin Ben de ps4' de almıştım Oyunun Ps5 versiyonunu indireceksin sadece oyunu satın aldıysanız tabii geçerli

Ben bilgisayardan mod kurarak kariyer modlarını oynuyorum ve dürüst konuşmak gerekirse yılın bu zamanı alınmasını pek tavsiye etmem. FC27 çıkmasına çok bir zaman kalmadı. Eğer 1000₺ sizin için önemli değilse ve oynamak istiyorsanız alınabilir ama beklerim derseniz FC27'yi bekleyin. Keza oyunda FC25'e kıyasla kayda değer bir değişiklik yok kariyer modu için.