wnairz

Başarılı
Merhaba. Daha yeni PS5 aldım. FC 26 TOTY sürümü 1000 liraya düşmüş. Sizce alınır mı? Kariyer ve Online dostluk maçı vesaire oynayacağım. Bazıları Ultimate Team bitti diyor ama tam olarak anlamadım ne anlamda bittiğini. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

27 bekleyin, 26 optimizasyon sorunu var. Tanıdığımın PS5'ini yaktı oyun.

Katılmıyorum. Ultimate Team 4.000 TL iken 1400 TL'ye düştü hemen aldım, yaklaşık 2 3 aydır oynuyorum PS5 konsolunda hiçbir sorun yok.

Merhaba. Daha yeni PS5 aldım. FC 26 TOTY sürümü 1000 liraya düşmüş. Sizce alınır mı? Kariyer ve Online dostluk maçı vesaire oynayacağım. Bazıları Ultimate Team bitti diyor ama tam olarak anlamadım ne anlamda bittiğini. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

Al gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sene FIFA'da olan bir şey zaten bu? Konulara bakmama gerek yok neyin ne olduğu belli. Ayrıca bir oyun yüzünden cihaz yanmaz, senin arkadaşının başına başka bir şey gelmiştir, yansaydı benim cihaz neden yanmadı o zaman? Oyun madem cihaz yakıyor, şirket oyunu neden kaldırmadı cihazlara zarar veriyor diye? FIFA 27 çıktığı zamanda aynısı olacak merak etmeyin.

Her sene FIFA'da olan bir şey zaten bu. Konulara bakmama gerek yok, neyin ne olduğu belli. Ayrıca bir oyun yüzünden cihaz yanmaz. Senin arkadaşının başına başka bir şey gelmiştir, yansaydı benim cihaz neden yanmadı o zaman? Oyun madem cihaz yakıyor, şirket oyunu neden kaldırmadı cihazlara zarar veriyor diye? İnsanların yaptığı yorumlar bana boş geliyor. FIFA 27 çıktığı zamanda aynısı olacak, merak etmeyin.

Olanı söylüyorum. Madem yanmasın, oynarken kapanan cihaz için neden değişim yapsın? Aynı sorundan giden 5 cihaz var. Arkadaşımın zamanında bunları teknik servis diyor, olan ortada. Laf anlatamayacağım sana. Oyunda optimizasyon sorunu var. FC 27 düzeltirlerse diye bekleyin dedim. Sizde problem yok diye oyunun genelinin bozuk olduğunu değiştirmiyor.

27 bekleyin, 26 optimizasyon sorunu var. Tanıdığımın PS5'ini yaktı oyun.
Her sene FIFA'da olan bir şey zaten bu? Konulara bakmama gerek yok neyin ne olduğu belli. Ayrıca bir oyun yüzünden cihaz yanmaz, senin arkadaşının başına başka bir şey gelmiştir, yansaydı benim cihaz neden yanmadı o zaman? Oyun madem cihaz yakıyor, şirket oyunu neden kaldırmadı cihazlara zarar veriyor diye? FIFA 27 çıktığı zamanda aynısı olacak merak etmeyin.
Hocam cihazı zaten 2. el aldım. Yanma korkusundan ötürü uzun saatler oynayamıyorum bile. Cidden böyle bir durum var mı?

Hocam cihazı zaten 2. el aldım. Yanma korkusundan ötürü uzun saatler oynayamıyorum bile. Cidden böyle bir durum var mı?

Yok hocam ben kendim oynuyorum hatta bir yandan şu an FIFA açık, bende ikinci el aldım cihazı, siz alın keyfinize bakın. Bende sorun olsaydı almayın derdim ama bir sorun yok. O yüzden sorun olmaz.

Yok hocam ben kendim oynuyorum hatta bir yandan şu an FIFA açık, bende ikinci el aldım cihazı, siz alın keyfinize bakın.
Arkkadasım yasadı onun zamanında aynı problemden 5 cihaz da gitmişti.
Cihaz konusunda soru sorayım o zaman. CFI 1216A FAT kasa modelini aldım. Cihaz şimdiye kadar hiç uyarı vermedi. Isı sorunu da yaşamıyorum. 12 saat Spider-Man oynadım. Bir sorun olur mu sizce cihazda ilerde? Bilerek bu cihazı aradım ve tercih ettim çünkü Slim'in iç aksamını ve Fat'ın büyük soğutma bloğunu kullandığı için en iyi cihazlardan biri dendi bana.

Artı olarak cihazı hep yatay kullanıyorum.
Oyun yüzünden değil sıvı metal akmıştır Cihaz ilk üretimlerdense bu sorun yaşandı.