Dostlar bu surum 1.080 TL'ye dusmus. FIFA serisini 2021'den beri biraktim. Aşırı sekilde eFootball oynanisina yatkinim. Ne ayar yapacagim, Online da neler var, kariyerde neler var zerre fikrim yok açıkçası. Sizce bu saatten sonra alip tekrar baslamaya deger mi? Nays'ta kampanya var ayrica 100 TL'de geri verecek sanirsam.
Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yaklaşık 100 saat kadar oynadım; ilk indirim dönemine girdiğinde 1.500 TL karşılığında almıştım. Kısaca söylemem gerekirse: Alınmaz. Detaylı açıklamam gerekirse; oyunun kariyer sistemi çok yavan. Karakter geliştikten sonra yüksek zorluk seviyelerinde bile çok kolay adam geçebiliyor ve gol atabiliyorsunuz. Teknik Direktör (TD) kariyeri ise "Beklenmedik Olaylar" sistemi ile tekrar canlandırılmaya çalışılmış; ancak oyuncular devamlı aynı gelişimleri gösterdikleri için sistem ezbere dayalı hale gelmiş. Çevrim içi (Online) modları çok dengesiz. Clubs moduna girdik; biz henüz 10. seviye bile değilken karşımıza 94+ Overall değerine sahip 64. seviye oyuncular geldi. Oyun tamamen Ultimate Team (UT) üzerinden dönüyor yani.
Yaklaşık 100 saat kadar oynadım; ilk indirim dönemine girdiğinde 1.500 TL karşılığında almıştım. Kısaca söylemem gerekirse: Alınmaz. Detaylı açıklamam gerekirse; oyunun kariyer sistemi çok yavan. Karakter geliştikten sonra yüksek zorluk seviyelerinde bile çok kolay adam geçebiliyor ve gol atabiliyorsunuz. Teknik Direktör (TD) kariyeri ise "Beklenmedik Olaylar" sistemi ile tekrar canlandırılmaya çalışılmış; ancak oyuncular devamlı aynı gelişimleri gösterdikleri için sistem ezbere dayalı hale gelmiş. Çevrim içi (Online) modları çok dengesiz. Clubs moduna girdik; biz henüz 10. seviye bile değilken karşımıza 94+ Overall değerine sahip 64. seviye oyuncular geldi. Oyun tamamen Ultimate Team (UT) üzerinden dönüyor yani.
Açıkçası UT'ye bulasıcak zamani bulamam direkt soyleyeyim. Kariyer modu hakkinda dediklerinizde dusunmeme sebep acti. Oynanis konusunda alisir miyim peki? Yok iste eski savunma, taktiksel savunma onun disinda simulasyon modu gibi 1000 tane secenek gordum yer yer. Bunlara alisir miyim?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Açıkçası UT'ye bulasıcak zamani bulamam direkt soyleyeyim. Kariyer modu hakkinda dediklerinizde dusunmeme sebep acti. Oynanis konusunda alisir miyim peki? Yok iste eski savunma, taktiksel savunma onun disinda simulasyon modu gibi 1000 tane secenek gordum yer yer. Bunlara alisir miyim?
Alışırsınız tabii. Açıkça söylemem gerekiyor ki, fiyatını hak eden bir oyun değil. Benim almamın sebebi hem ilk aldığım EA FC (FIFA) oyunu olması hem de Türkçe spiker olması. Türkçe Spiker AI kadar ruhsuz, onu bilerek alın.
Tesekkur ederim hocam. Ayar olarak ne oneriyorsunuz? Dedigim gibi PES'ten gececegim. Neleri yapayim ozellikle?Alışırsınız tabii. Açıkça söylemem gerekiyor ki, fiyatını hak eden bir oyun değil. Benim almamın sebebi hem ilk aldığım EA FC (FIFA) oyunu olması hem de Türkçe spiker olması. Türkçe Spiker AI kadar ruhsuz, onu bilerek alın.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Teşekkür ederim hocam. Ayar olarak ne oneriyorsunuz? Dedigim gibi Pes'ten gececegim. Neleri yapayim ozellikle?
Oyun tarzınıza göre değişir. Ben kariyerde bile rekabetçi ve hassas ayarlarla oynuyorum. En doğrusu ayar videosu izleyip size uygun olanları uygulamaktır.
Tamamdir hocam. Tesekkur ettim tekrardan.Oyun tarzınıza göre değişir. Ben kariyerde bile rekabetçi ve hassas ayarlarla oynuyorum. En doğrusu ayar videosu izleyip size uygun olanları uygulamaktır.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Rica ediyorum, keyifli dakikalar dilerim.
1000 TL'ye iyi. Alınır. Ben de PC'ye o fiyat aldım. Arada arkadaşlarla veya misafirle girmek için iyi.
Sabah aldim hocam. Kariyerde akiyorum. Tesekkurler.1000 TL'ye iyi. Alınır. Ben de PC'ye o fiyat aldım. Arada arkadaşlarla veya misafirle girmek için iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet