GTA 5 "Windows 7 Support Windows 8 has ended" hatası

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba daha önce hayatımda hiç böyle bir hata almadım o yüzden size sormak istedim, Sorunum şu GTA 5 oynamak istiyordum oyuna girdim sonrasında önüme bir error yazısı çıktı. Yazıda şu yazıyor "Support for Windows 7 and Windows 8 has ended. Please visit https://support.rockstargames.com/ for more information". Sonrasında altında iki tane seçenek vardı biri yardım, birisi tamam.
Yardıma basınca Rockstar Games sitesine atıyor ama sayfa bulunamadı diyor, tamama bastığımda ise şöyle bir error yazısı daha çıkıyor onda da şöyle yazıyor "unable to launch Game, please try reinstalling the Game" yazıyordu. Gene tamam ve yardım yazısı vardı yardıma basınca gene Rockstar Games sitesine atıyor ve sayfa bulunamıyor, tamama bastığımda ise oyun kendiliğinden kapanıyor.
Oyunu silsem bayağı saat sürecek. Bu sadece Rockstar Games oyunlarında oluyor diğer BF serisi, TLOU, Warhammer serisi ve bayağı bir oyunda olmuyor bu olay. RDR 2'de de oluyor. Onda da aynı hata aynı error veriyor. Sürücülerim, güncellemeler, oyun güncellemeleri, Windows Update her şey tamamıyla hiçbir sorun yok. Windows sürümüm Windows 11 Home. Sizce bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Yorumlarınızı ve çözümlerinizi bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'ın kendisi, Rockstar Games Launcher ve GTA5/RDR2 .exe'lerini kontrol edin, muhtemelen bunlardan biri veya birkaçında uyumluluk modu açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…